- 2,755
- 1,470
- 113
reisler 26 yaşında tiktoka girdim rüyamda ilk kez kupon kazancı yerine mavi tık olduğumu gördüm
Birşey derdimde banlanmak istemiyorumBurda karıya kaymıyoz dostum, Kumar alemindesin, Hak hukukun adaleti herzaman 1 yoldan saģlanmiyor, Gücü elinde tutanın karşısinda onun kullandığı silahla duracaksin. Hepinizde bunu yapacak o istek olmaz bunu yadırgamıyorum ama ben bulunduğum mecranın içinde yaşadıklarıma aynı şekilde karşılık vermekten gocunmuyorum.
Herşey para dağıtmak değil erhan kafanı bi şu ödüllerden 20tlden bi kaldır, Kafan almıyomu Adam benim 5k parama çöktü, kendini düşün sana yapıyor bunu göz göre göre benim yaptıklarımi unut sen bişey yapıcak olsaydın ne yapardın ?sen kime ne yapabilirsin ki burda para dilenmek dısında kime ne faydan olmusta birilerini ortaya dökeceksin he ?
Deme bro bosver dahaBirşey derdimde banlanmak istemiyorum
Sus terbiyesizBurda karıya kaymıyoz dostum, Kumar alemindesin, Hak hukukun adaleti herzaman 1 yoldan saģlanmiyor, Gücü elinde tutanın karşısinda onun kullandığı silahla duracaksin. Hepinizde bunu yapacak o istek olmaz bunu yadırgamıyorum ama ben bulunduğum mecranın içinde yaşadıklarıma aynı şekilde karşılık vermekten gocunmuyorum.
Aynen sende o klasmanda degilsin yorma beni uzaklaş.Birşey derdimde banlanmak istemiyorum
Sen yine canlanmışsın kaç canlısın sen pisicikSus terbiyesiz
bütün forumu carpmıssın adamlar sni ifşa etmiş ne olursa olsun adamlıktan bahseden adam bunu yapmaz 5kymış pehHerşey para dağıtmak değil erhan kafanı bi şu ödüllerden 20tlden bi kaldır, Kafan almıyomu Adam benim 5k parama çöktü, kendini düşün sana yapıyor bunu göz göre göre benim yaptıklarımi unut sen bişey yapıcak olsaydın ne yapardın ?
Haklısın biz adamlık klasmanındayız sen ise kaşarlıkAynen sende o klasmanda degilsin yorma beni uzaklaş.
Ak tokatçısı seniiiiSen yine canlanmışsın kaç canlısın sen pisicik
Erhan ah erhan hala ayak yapıyosun sen olsan a.. s..din onların bana ayak yapma erhannbütün forumu carpmıssın adamlar sni ifşa etmiş ne olursa olsun adamlıktan bahseden adam bunu yapmaz 5kymış peh
2 sokak ötede bi kız var Hüsniyeye bin basarAk tokatçısı seniiii
A.sS. A sakin looooo
Aleyküm selam safları sıklaştıralım destek geldiS. A sakin looooo
Aleyküm selam dostum keşke gelmeseydin bizde tam kalkiyordukS. A sakin looooo
neyse abine ver bi çayAleyküm selam dostum keşke gelmeseydin bizde tam kalkiyorduk