- 8,326
- 3,185
- 113
Yalancilik sahtekarlık sanat işidir herkez icra edemezKim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur."
-Friedrich Nietzsche
Yalancilik sahtekarlık sanat işidir herkez icra edemezKim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur."
-Friedrich Nietzsche
Maalesef çay bitti taze dikilmiş punısher var olur muneyse abine ver bi çay
Benim kanki bide niçe ci çıktı , senin organlarını yesin aleynalar melisalarKim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur."
-Friedrich Nietzsche
Aman yemesinler biterse ben ne yapacamBenim kanki bide niçe ci çıktı , senin organlarını yesin aleynalar melisalar
Biterse kökü sende yiğido dert etmeAman yemesinler biterse ben ne yapacam
Benim kanki bide niçe ci çıktı , senin organlarını yesin aleynalar melisalar
Aman yemesinler biterse ben ne yapacam
Ben sizi baş başa bırakayim konuşacaklariniz vardir belkiBiterse kökü sende yiğido dert etme
Buralar da aksa aksa kan akar baksana içerisi kurtlar vadisi pusuÇay varmı mısır falan muhabbet aksiyon filmi gibi birde otomatik aksa msjlar harika olur Baskan yapabiliyor mu
Aramızda ayrı gayrı yok kardeşş sorun yok kal bizimleBen sizi baş başa bırakayim konuşacaklariniz vardir belki
Filmin sonuna geldin . Vurguncu filmin sonunda asıldıÇay varmı mısır falan muhabbet aksiyon filmi gibi birde otomatik aksa msjlar harika olur Baskan yapabiliyor mu
Yok ben grup seviyorumBen sizi baş başa bırakayim konuşacaklariniz vardir belki
Aramızda ayrı gayrı yok kardeşş sorun yok kal bizimle[
bildiginiz erkeklerden degilim ben
Şu bomboye midir nedir onun filmi herkese vurduruyorVurdurucu kim laaaa
Gruplaşma ve grup olmak yasak forumda solo performans sergilemen lazimYok ben grup seviyorum
Nasıl yani papara no verir misin?200 liranız varsa itinayla carpılır özelden yazın yardımcı olacağım
EnterasanŞu bomboye midir nedir onun filmi herkese vurduruyor
Öylede benim içim el vermiyor nasıl yapsak kiGruplaşma ve grup olmak yasak forumda solo performans sergilemen lazim