- 1,416
- 348
- 83
Bu millet 10 kuruşa nasıl. 2 3 bin aliyoe ya
Knk 1 lira yok olsa atarim hemen senin durum vahim cekilislere katilioz gidio 10 tl freebet cikio ciksana 20 tl paparaaynen 2 3 haftadır bu kadar sigarasız kalmamıstım mk delircem hücrelerim titriyor zaten 2 paket içiyoz günde olmayınca beter olduk
Recebin yüzünden böyle yedim recebi bu saatten sonra koynumuzda yılan beslemişizKnk 1 lira yok olsa atarim hemen senin durum vahim cekilislere katilioz gidio 10 tl freebet cikio ciksana 20 tl papara
+1111Recebin yüzünden böyle yedim recebi bu saatten sonra koynumuzda yılan beslemişiz
Noldu olay neRecebin yüzünden böyle yedim recebi bu saatten sonra koynumuzda yılan beslemişiz
Olay salağa yatma durumları anlamadım anlatsanıza modları falan filanNoldu olay ne
Ah ahh şahsen ben 100 lirayı 300 yapıp 200 dağıtan biri olarak hiç kimseye güvenim kalmadı kahbe dolu forum ama hangi birini duzeltecen ki...!!!!!gece rolcüleri nerde bayram ismet , bi kere de recep yapsa keşke , eren de battı yok mu lan rollcü maç takip etmek istiyorum çekiliş filan umrumda değil
Dünyayla tek iletişim kaynağın o şu an saçmalama . Parayı bulup telefonlarımızı alalım tören eşliğinde kırcaz seninkiyle benimkiniSonuc olarak kimsede cacık yok benım konusasım yok hiç bilgisayara vurasım geliyor
La gardaşım komediler yaAh ahh şahsen ben 100 lirayı 300 yapıp 200 dağıtan biri olarak hiç kimseye güvenim kalmadı kahbe dolu forum ama hangi birini duzeltecen ki...!!!!!
bi sigarasıza göre fazla neşelisin kanka yoksa beni kandırıyon muDünyayla tek iletişim kaynağın o şu an saçmalama . Parayı bulup telefonlarımızı alalım tören eşliğinde kırcaz seninkiyle benimkini
Git yat uyu kimsede moral yok bnde son dali icip yatcam sabah ola hayrola bakalimSonuc olarak kimsede cacık yok benım konusasım yok hiç bilgisayara vurasım geliyor
yat uyu diyo adam ben 2 saat önce kalktım olumGit yat uyu kimsede moral yok bnde son dali icip yatcam sabah ola hayrola bakalim
Para yokken burda olan adamlaradan korkmicanAh ahh şahsen ben 100 lirayı 300 yapıp 200 dağıtan biri olarak hiç kimseye güvenim kalmadı kahbe dolu forum ama hangi birini duzeltecen ki...!!!!!