- 2,584
- 979
- 113
SELAMUN ALEYKÜM BEYLER
Buradaki herkes seni haksız görüyor kaç kişi varsa, kardeşim allah peygamber askina yazma dedikce yaziyosun be. Lan daraldım yatıyorum ben yav valla bunaldim iyiceBu konuda yzcaģım son şeydir bu ben burda recebi savunmadım hicbiriniz bunu hala anlamadı.
Erhanin recebe olan kızginligini ofkesini burada onu rencide ederek çikarmamasini soyledim, özelden konusarak halletsin dedim ona yakışanda bu olurya yani hepinizin sevdiği saydigi biriya, bi insan iyi huyları niyetleri üzerine sevilir genelde, ama erhanın konuda birisini rencide etmesi kovmasi iyi bir huy degil.
Ben bunu doğru bulamdımda ortaya çok saf ve kimseye hakaret etmedigim bir yorum bıraktım kisemseylede tartısma niyetiyle yazmadim.
Ama gel gorki hepinizin bana karşı bi patlama isteği varmişki alintilayarak konuyu benimle kavgaya cevirdiniz. Hepinize helal olsun hepiniz dogrucu dürüst insanlarsiniz bu yaptiklarinizla.
Önce bi yazılanı gercekten okuyunda ne denilmek istenmiş anlayın, hemen kolaya kaçıp anlamak istediginiz gibi anlayıp yanlış anlamayın.
@Başkan @Shellac @Scorfield @Daimon
Bu konuda bi karar vericeksiniz biliyorum sizden ricam benim konuya dahil olduğum anı ve yazdiğım yoruma karsılik gelmiş alıntılari degerlendirin. Adalet dengeniz şaşmaz beni hatali görürseniz eyv gerekeni yapabilirsiniz darılmayacam eyv.
Sana damı vurdu 2k vay serefsizzlerVermiyolarki hicbiyerden bisey cikmadi . 2 gun once dogum gunumdu 600 700 e yakin frebet aldim sitelerden bisey yapamadjm . Bide holigan 2k darbe vurdu ona moralim bozuldu
tmm karar verildi teşekkürlerBu konuda yzcaģım son şeydir bu ben burda recebi savunmadım hicbiriniz bunu hala anlamadı.
Erhanin recebe olan kızginligini ofkesini burada onu rencide ederek çikarmamasini soyledim, özelden konusarak halletsin dedim ona yakışanda bu olurya yani hepinizin sevdiği saydigi biriya, bi insan iyi huyları niyetleri üzerine sevilir genelde, ama erhanın konuda birisini rencide etmesi kovmasi iyi bir huy degil.
Ben bunu doğru bulamdımda ortaya çok saf ve kimseye hakaret etmedigim bir yorum bıraktım kisemseylede tartısma niyetiyle yazmadim.
Ama gel gorki hepinizin bana karşı bi patlama isteği varmişki alintilayarak konuyu benimle kavgaya cevirdiniz. Hepinize helal olsun hepiniz dogrucu dürüst insanlarsiniz bu yaptiklarinizla.
Önce bi yazılanı gercekten okuyunda ne denilmek istenmiş anlayın, hemen kolaya kaçıp anlamak istediginiz gibi anlayıp yanlış anlamayın.
@Başkan @Shellac @Scorfield @Daimon
Bu konuda bi karar vericeksiniz biliyorum sizden ricam benim konuya dahil olduğum anı ve yazdiğım yoruma karsılik gelmiş alıntılari degerlendirin. Adalet dengeniz şaşmaz beni hatali görürseniz eyv gerekeni yapabilirsiniz darılmayacam eyv.
Benim hesaptan girş vardi baska hesaplara. Ama kendi hesabimdan yatrim ve cekimler vardi. 2 k dan fazla cekimler yapmistim yatrm yaparak. Bu sefer darbe vurdularSana damı vurdu 2k vay serefsizzler
Betegelelim derken mazallah g.te gelmeyelimBetegelde 300 400 tlye yakin frebet alaacagim var dogum gunu frebeti 1 haftadir oyaliyolar maile donus olacak diyolar . Cevap veren yok
Kardeş sana bir tavsiye hayati güzel yaşa bu hayatın tekrarı yok ölüm kacinilmaz o yüzden kalp kırmaya kötü konuşmaya hiç gerek yok bunu da neden yazdim hiç anlamadimOkuyanlar olucak sorun yok
Aynen herkes benim onlara verdiğim gibi açık ve net konuşabilse keşkeKardeş sana bir tavsiye hayati güzel yaşa bu hayatın tekrarı yok ölüm kacinilmaz o yüzden kalp kırmaya kötü konuşmaya hiç gerek yok bunu da neden yazdim hiç anlamadim
Cok adi site ama bonuslari iyi . Gecen 1400 cekim verdim 7 parca halinde yolladilar 7 ayri hesaptan. Para cekmek ölümden zor sitedeBetegelelim derken mazallah g.te gelmeyelim
Erhannnnnnnnn kendini düzelt çeki düzen ver reis emretti @erhanbey22Erhan napıyosan yap gerçeklerden arkana takılmış 5 kişinin arkasına sıģınarak kaçamazsın, sen bugün bu hatayı yaptın,geçmiş geçmişte kaldı orda ne olduysa bugün burda benim umrumda degil, sen bugününden başlayarak hatalarını düzelt.
5 kisi derken?Erhan napıyosan yap gerçeklerden arkana takılmış 5 kişinin arkasına sıģınarak kaçamazsın, sen bugün bu hatayı yaptın,geçmiş geçmişte kaldı orda ne olduysa bugün burda benim umrumda degil, sen bugününden başlayarak hatalarını düzelt.
Gene tünedi herif yaAynen herkes benim onlara verdiğim gibi açık ve net konuşabilse keşke
Oha çatal bıçak takımı gibi adamlar parçalara ayırmışlar çekimiCok adi site ama bonuslari iyi . Gecen 1400 cekim verdim 7 parca halinde yolladilar 7 ayri hesaptan. Para cekmek ölümden zor sitede
Reis adını anma belki giderGene tünedi herif ya
BİZİ BİLEN BİLER MAHİR KARDEŞ BİLEN BİLİR 5 KİŞİ DEĞİL 35 KİŞİDE OLURDUK millet uyuyor hadi eyvallahErhan napıyosan yap gerçeklerden arkana takılmış 5 kişinin arkasına sıģınarak kaçamazsın, sen bugün bu hatayı yaptın,geçmiş geçmişte kaldı orda ne olduysa bugün burda benim umrumda degil, sen bugününden başlayarak hatalarını düzelt.