- 55,521
- 29,810
- 113
Bu arada @Mrxfloud kardesim işi birakip forumda işe girdi şka degil kendisi demisti puahhahah ama bir itirazim yok adam rolunude acar dagitimda yapar
Eyvallah dost mantikliYok la ben hiçbir takıma kinli değilim şuan hepsi viskisi elinde takılıyor ben it gibi çalışıyorum umrumda mı olur
Yeminle anlamıyorum artık insanlarıBunlar robot tayfa, sadece bonus soylicen,bide adminler hot gt edicek onlari seviyorlar
Sizin pozisyon goldü penaltılar doğru dzekonın gol öncesi faul yok hakem seçimi yanlış kırmızı olur dedim amrabat formayı yarısına kadar çıkardı geri giydi üzdü teşekkürler bol şansYok la ben hiçbir takıma kinli değilim şuan hepsi viskisi elinde takılıyor ben it gibi çalışıyorum umrumda mı olur
Bismillahirrahmanirrahim aklı başında bı TrabzonsporluYok la ben hiçbir takıma kinli değilim şuan hepsi viskisi elinde takılıyor ben it gibi çalışıyorum umrumda mı olur
Mantıklı olanda o zaten.Bismillahirrahmanirrahim aklı başında bı Trabzonsporlu
Mayko vurmus dediler geldik maykocogum fb 2 3 skor atmissinNe yapıyonuz la kırolar canlar
Keşke be suvatım agzın bal yesin be hayallerle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok agacımMayko vurmus dediler geldik maykocogum fb 2 3 skor atmissin
Takiliyom dost he ya bu ara varya kara talih hic gulmedi yuzumuzKeşke be suvatım agzın bal yesin be hayallerle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok agacım
Aga kimse iş vermedi % 50 çok istedik galiba % 25 e indiriyorumKeşke be suvatım agzın bal yesin be hayallerle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok agacım
Acayip bı cümle olmuş beynim yandı la keşke hepsine bağlı olsaydık da kumar bağımlısı olmasaydıkMantıklı olanda o zaten.
Hiçbir takıma,partiye, ünlü adı altındaki soytarıya vs bağlanmamak gerek. Sosyal medya denilen zımbırtıyı kapatalı 9 sene oldu belkide ondan uzaklaştık. Kumarında etkisi vardır illaki herşeyin mantıksız tek gerçeğin kumar olduğunu benimsetiyor 😄 ölüm var ölümmm
Teşekkürler 1xbet 1 dakika 14 saniye de geldi3 sayfa olmuş çekim paylaşım yapan olmamış konuda
Rıdom😁😁😁😁😁Teşekkürler 1xbet 1 dakika 14 saniye de geldi
Oda mantıklı. Normal insan olamadık dediğin gibi 😊Acayip bı cümle olmuş beynim yandı la keşke hepsine bağlı olsaydık da kumar bağımlısı olmasaydık