Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ek İş Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,503
22,761
113
Yok la ben hiçbir takıma kinli değilim şuan hepsi viskisi elinde takılıyor ben it gibi çalışıyorum umrumda mı olur
Sizin pozisyon goldü penaltılar doğru dzekonın gol öncesi faul yok hakem seçimi yanlış kırmızı olur dedim amrabat formayı yarısına kadar çıkardı geri giydi üzdü teşekkürler bol şans

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,741
11,780
113
Ne yapıyonuz la kırolar canlar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,268
25,719
113
Bismillahirrahmanirrahim aklı başında bı Trabzonsporlu
Mantıklı olanda o zaten.
Hiçbir takıma,partiye, ünlü adı altındaki soytarıya vs bağlanmamak gerek. Sosyal medya denilen zımbırtıyı kapatalı 9 sene oldu belkide ondan uzaklaştık. Kumarında etkisi vardır illaki herşeyin mantıksız tek gerçeğin kumar olduğunu benimsetiyor 😄 ölüm var ölümmm

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,831
9,253
113
Mantıklı olanda o zaten.
Hiçbir takıma,partiye, ünlü adı altındaki soytarıya vs bağlanmamak gerek. Sosyal medya denilen zımbırtıyı kapatalı 9 sene oldu belkide ondan uzaklaştık. Kumarında etkisi vardır illaki herşeyin mantıksız tek gerçeğin kumar olduğunu benimsetiyor 😄 ölüm var ölümmm
Acayip bı cümle olmuş beynim yandı la keşke hepsine bağlı olsaydık da kumar bağımlısı olmasaydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...