Etme cahille muhabbet küstürürsün…..Arkadaşlar sartlari iyi bir yerde calisiyorm bir tane yvsak daha önce beni tehdit etmişti öyle muhabbet kapandı .. bu gece yine bana salça oldu geldi iş yerinde yanıma tehdit etti atistik dışarıda görüşelim dedi gitti . İş yerinin kapısının oraya geldi beni arka tarafa çağırdı zorla çekmeye çalıştı kavga için ben ekmek davam için gitmedm ama içime çok dokunuyor gitsem dovecektm ama bıçak falan sallayacak bir tip isimden olma ihtimalim olurdu borçlar var . Ama beni böyle zorla çekmeye çalışması falan çok zoruma gitti düşüncelerinizi bekliyorm yalnız bu kisi tam cahil..amirlere falan söyledik onlarda karismiyo
Aynı yerde çalışıyoruz yalandan gece salça olduEn iyisini yapmışsın dostum.Sıkma canını boş yere. Kavga ile iş halletmek cahillerin seçtiği bir yoldur. Tamamen hayvansal bir dürtüdür.En iyisi polise şikayet et iş yerinede gelmiş kamera kayıtları vardır.Tehdit ediliyorum v.s dersin.Hatta dava aç direk sonra uzlaşmak için para bile vermek zorunda kalabilir sana.
Muhabbet ne ki ? Git şikayet et iş yerine atılsın işten veya uyarı yesin.Aynı yerde çalışıyoruz yalandan gece salça oldu
Muhabbet üslubu sert telsizde bende güzel dille soyledm beni tehdit etmeye başladı ..iş yeri boş uyarı veriri anca başka boo yokMuhabbet ne ki ? Git şikayet et iş yerine atılsın işten veya uyarı yesin.
Arkaya çekmesi ven ben gitmemem çok zoruma gitti giderdm normalde ama hiliyormki vursam bıçak sallayacak yüzde bir bile haksız olmadiigm konuda böyle yapmasi ikidir psikolojimi bozduDoğrusunu yapmışsın boşver işine bak sen.. rahat durmayıp yine bulaşır illa dövüşmen gerekirse de komalık olana kadar inme üstünden.
Sen işine bak çoğu iş yerinde vardır böyle tiplerArkaya çekmesi ven ben gitmemem çok zoruma gitti giderdm normalde ama hiliyormki vursam bıçak sallayacak yüzde bir bile haksız olmadiigm konuda böyle yapmasi ikidir psikolojimi bozdu
Saçmalama en az keleş ile karşılık vermeliO bıçak çekerse senin elinde armut mu topluyor.Sende satır çek.
Helal SatırcıO bıçak çekerse senin elinde armut mu topluyor.Sende satır çek.
adamın aylık maaşı 10bin tl zatenGit agzini burnunu kir kardesim dogrusunu yapmamissin tut 10.000 tlye bir adam avla ibneyi
Tırnak makasımı sandın bunu la satır diyorO bıçak çekerse senin elinde armut mu topluyor.Sende satır çek.
Biraz yakınlık kurmaya çalış rol kes içmeye gidelim diye davet et birasının içine bas sigara külünü gebersin kimse anlayamaz alkol komasına girip öldü derlerArkadaşlar sartlari iyi bir yerde calisiyorm daha önce beni tehdit etmişti öyle muhabbet kapandı .. bu gece yine bana salça oldu geldi iş yerinde yanıma tehdit etti atistik dışarıda görüşelim dedi gitti . İş yerinin kapısının oraya geldi beni arka tarafa çağırdı zorla çekmeye çalıştı kavga için ben ekmek davam için gitmedm ama içime çok dokunuyor gitsem dovecektm ama bıçak falan sallayacak bir tip isimden olma ihtimalim olurdu borçlar var . Ama beni böyle zorla çekmeye çalışması falan çok zoruma gitti düşüncelerinizi bekliyorm yalnız bu kisi tam cahil..amirlere falan söyledik onlarda karismiyo
satır felan küçük düşünüyon.. bazuka çek tertemiz olsun ya 😨O bıçak çekerse senin elinde armut mu topluyor.Sende satır çek.