- 938
- 261
- 63
Nakit sanırım benden papara no istedi..Bu Astekbet nakit mi gpnderecek hesaba mı ekleyecek
Nakit sanırım benden papara no istedi..Bu Astekbet nakit mi gpnderecek hesaba mı ekleyecek
Bende papara yok saka gibi kazandık alamayacsgızNakit sanırım benden papara no istedi..
allahım derde bak beee.. ben çıksın diye neler yapıyorum adama çıktı ama paparası yokmuşBende papara yok saka gibi kazandık alamayacsgız
Geçmiş olsunEklendı kaybettık
Git evdeki birilerinşn teline al burdaki adamı birdaha nerde bulucanPapara icin tel no verebilecek var mı bari yeni hesap acıp 20 tlyi alayım 10 10 bolusuruz tel no veren arkadasla
tel no napıcan papara verımPapara icin tel no verebilecek var mı bari yeni hesap acıp 20 tlyi alayım 10 10 bolusuruz tel no veren arkadasla
Haklısın da gurbette ogrnciyim neyse en iyisi almamakGit evdeki birilerinşn teline al burdaki adamı birdaha nerde bulucan
Oyle olur mu ki acabatel no napıcan papara verım
Twitter soruyorum eger olursa sana yazarımmeğer guvenıyosan ısın gorulsn dıye dene sen blırsın
teşekkürler elexusbet
çekim 9 dakikada ulaştı hesaba
cucak1963
Pusuyu kurmuş avını bekliyorPapara icin tel no verebilecek var mı bari yeni hesap acıp 20 tlyi alayım 10 10 bolusuruz tel no veren arkadasla