- 71,314
- 43,852
- 113
50 TL bıraktılar di mi hesabında 150 çektin 50 de hesapta kalıyor bakiye olarakÇekim yapıldı
50 TL bıraktılar di mi hesabında 150 çektin 50 de hesapta kalıyor bakiye olarakÇekim yapıldı
Kanka 150 çektim 50 yi hesapta bıraktılar kalan bakiyeyi de siliyolarBen gidiyom yatırımı yapıyom ins çekerim
Kanka güncel link atsana bulamıyorum yatırım yapcamKanka 150 çektim 50 yi hesapta bıraktılar kalan bakiyeyi de siliyolar
Kanka büyük ihtimalle domaini değişiyorlar ara ara 562 olarak deneKanka güncel link atsana bulamıyorum yatırım yapcam
565 olmuş dün 561 di değişik sistem 5 tane atlamışlarKanka büyük ihtimalle domaini değişiyorlar ara ara 562 olarak dene
Güle güle harca dostKanka 150 çektim 50 yi hesapta bıraktılar kalan bakiyeyi de siliyolar
Yuh sabah da 561 di565 olmuş dün 561 di değişik sistem 5 tane atlamışlar
Teşekkürler dostGüle güle harca dost
Aga sen banka havalesi ile mi cektinTeşekkürler dost
Evet kanka başka türlü cektirtmiyorAga sen banka havalesi ile mi cektin
Neyse bakalım deneyelim ulan banka da benden krediye çekecek neyse ekstre ödemiş oluruzEvet kanka başka türlü cektirtmiyor
Olsun kanka para paradırNeyse bakalım deneyelim ulan banka da benden krediye çekecek neyse ekstre ödemiş oluruz
Bıraktım dostBeyler güncel link varmı
Eyvallah dostBıraktım dost
Mami nekadar sürüyor Peki ben de çekimi verdim 15 dk oldu canlıya soruyorum düzgün cvp vermiyorEvet kanka başka türlü cektirtmiyor
Ne kadar sürüyor çekim süresi ben de verdim hala bekliyorumKanka 150 çektim 50 yi hesapta bıraktılar kalan bakiyeyi de siliyolar