- 71,314
- 43,852
- 113
Ben de yatırım yapip çekim verecektim de banka havalesi ne sıcak bakmıyorum pek ve zorunlu banka havalesi cekimdeNe kadar sürüyor çekim süresi ben de verdim hala bekliyorum
Ben de yatırım yapip çekim verecektim de banka havalesi ne sıcak bakmıyorum pek ve zorunlu banka havalesi cekimdeNe kadar sürüyor çekim süresi ben de verdim hala bekliyorum
Sorun olmaz yatırım da problem o mesele de madem kazanç sağladın çeksene payfix le yatırdım ben bekliyorum 45 dk olduBen de yatırım yapip çekim verecektim de banka havalesi ne sıcak bakmıyorum pek ve zorunlu banka havalesi cekimde
Ödemediler mi hâlâSorun olmaz yatırım da problem o mesele de madem kazanç sağladın çeksene payfix le yatırdım ben bekliyorum 45 dk oldu
2 saate yakın oldu yoğunluk var diyor yalancı ne yoğunluğu kimi kandiriyosunuzÖdemediler mi hâlâ
Biri çekmiş yukarıda yorum yazanlardan ama umarım sen de çekersin kardeş2 saate yakın oldu yoğunluk var diyor yalancı ne yoğunluğu kimi kandiriyosunuz
3
Dün gece 950 tl yaptım silindi bakiyeSite açılmıyor? Kazanç sağladım yok oldu
Yarım saat içinde göndermişlerdi bana2 saate yakın oldu yoğunluk var diyor yalancı ne yoğunluğu kimi kandiriyosunuz
Geldi 3 saat surduYarım saat içinde göndermişlerdi bana
Hayırlı olsun knkGeldi 3 saat surdu
Ödendi yazıyor ama banka hesabımda para yok banka kaynaklı bir gecikme diyor ne alakaÇekim yapıldı thanks paylaşan arkadaşa
Ne uğraştırdı beni ya lanet olası site ödendi yazıyor ödenen para yokÇekimin birini reddetti şimdilik tekrar çekim verdim gün sonuymuş
Ödendi diyor gondermemişler havale 09:00 dan sonra düşmesi lazımdı hala düşmedi canlı destek odendi diyor baska bisey demiyorNe uğraştırdı beni ya lanet olası site ödendi yazıyor ödenen para yok
Güle güle kullan dostÇekim yapıldı thanks paylaşan arkadaşa
Sence yatırım yapılır mı bu siteye bu saatten sonra 🤮Çekim yapıldı thanks paylaşan arkadaşa
Yok yok uzak dursun benden köprüyü geçene kadardı o , seka vbet jasminbet harici ciddi yatırımlar yapmamSence yatırım yapılır mı bu siteye bu saatten sonra 🤮
Teşekkür ederimGüle güle kullan dost
Ödenmedi mi hala dostÖdendi diyor gondermemişler havale 09:00 dan sonra düşmesi lazımdı hala düşmedi canlı destek odendi diyor baska bisey demiyor