- 2,471
- 1,074
- 113
Burda belli kişiler var hemen 10 k yi halledip kaçalım biz
Aferin sonunda geldin sözekuzenler size ne inandırıcı gelmiyo bilmiyorum ama ssli şekilde kuponu canlı canlı kazandım çekimin gelmesini bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 616044
öyle demek istememiş 1000 tl 25 kişiye yani 40 ar tl25 kişi 1 k
Çekim ekran görüntüsü atarmısın peki dağıtım demiştin şurda zaten 15 kişi takip ediyoruz napcan sözün de durcan mı yoksa @Antep7575 kaçıcan mı 😂kuzenler size ne inandırıcı gelmiyo bilmiyorum ama ssli şekilde kuponu canlı canlı kazandım çekimin gelmesini bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 616044
Çekim gelir de sen ne vercen onu de helekuzenler size ne inandırıcı gelmiyo bilmiyorum ama ssli şekilde kuponu canlı canlı kazandım çekimin gelmesini bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 616044
Reis anteplilerin çoğunluğu ya sahtekâr oluyor yada çok abaza *ikis delisi oluyor dogrumudur🤣Çekim ekran görüntüsü atarmısın peki dağıtım demiştin şurda zaten 15 kişi takip ediyoruz napcan sözün de durcan mı yoksa @Antep7575 kaçıcan mı 😂
Vermicek kanka ya zaten dediğin gibi belliyiz ama arkadaş topuk yapcak şimdiden diyimBurda belli kişiler var hemen 10 k yi halledip kaçalım biz
Vallahi doğru 😂Reis anteplilerin çoğunluğu ya sahtekâr oluyor yada çok abaza *ikis delisi oluyor dogrumudur🤣
Bu arakadas o dağıtımı yapsın ben de 5 kişiye 1000 TL verecemVermicek kanka ya zaten dediğin gibi belliyiz ama arkadaş topuk yapcak şimdiden diyim
Askerde bu anteplilerin yüzünden boş arazide az sürünmedik a gVallahi doğru 😂
Bende attırıyorum dağıtım yapsın bana çıkan 1.000 5 kişiye 100 vercem mk vermez ağa arkadaş topuk yaptı 😂😂😂Bu arakadas o dağıtımı yapsın ben de 5 kişiye 1000 TL verecem
iyi o dağıtımı yaparsa 1k yı senden alırız 5 kişi toplaşınBu arakadas o dağıtımı yapsın ben de 5 kişiye 1000 TL verecem
O yapsın delikanlı sözü ben verecem adam kaçtı a g 🤣iyi o dağıtımı yaparsa 1k yı senden alırız 5 kişi toplaşın
Bir kişiye 100 atar tamam der 🤣Vermicek kanka ya zaten dediğin gibi belliyiz ama arkadaş topuk yapcak şimdiden diyim
Yaz ismimi hemen 🤣iyi o dağıtımı yaparsa 1k yı senden alırız 5 kişi toplaşın
Adam gitti kanka gitti Suriyeliler ülkeyi böyle terk etmedi mk 🤣🤣🤣🤣iyi o dağıtımı yaparsa 1k yı senden alırız 5 kişi toplaşın