- 1,850
- 1,026
- 113
Ben ne dağıtımlar yaptım burda kanka paraya tapan değilim şükür merak etme hepsinin ekran görüntüsünü atarsın sanaBir kişiye 100 atar tamam der 🤣
Ben ne dağıtımlar yaptım burda kanka paraya tapan değilim şükür merak etme hepsinin ekran görüntüsünü atarsın sanaBir kişiye 100 atar tamam der 🤣
Öyle deme geçen biri 8k kasayla başladı 25 yaptı 6 kişiye 1er k attiBende attırıyorum dağıtım yapsın bana çıkan 1.000 5 kişiye 100 vercem mk vermez ağa arkadaş topuk yaptı 😂😂😂
Ben hiç görmedim bro ne dağıtımlar yaptın?Ben ne dağıtımlar yaptım burda kanka paraya tapan değilim şükür merak etme hepsinin ekran görüntüsünü atarsın sana
Bakalım görelimAdamın mesaj sayısından site elemanı olduguda az çok belli oluyor forumlara yazıp çıkmış adam müşteri çekmek için
Bu yapmaz kanka o değilde @Shellac kirve kupon kazancı çekiliş yapmadı 1.5 saat oldu belki ordan bişey çıkarÖyle deme geçen biri 8k kasayla başladı 25 yaptı 6 kişiye 1er k atti
Ben ne anlatıyom sen ne diyon 🤣 konuyu ne ara kendine çevirdinBen ne dağıtımlar yaptım burda kanka paraya tapan değilim şükür merak etme hepsinin ekran görüntüsünü atarsın sana
vay helal olsun kimse bize de ciqlet diye biri denk geldi adam sponsor parayla 400den 9kya çıktı 100 lira atmak için 6 saat takla attı laksjfpaskÖyle deme geçen biri 8k kasayla başladı 25 yaptı 6 kişiye 1er k atti
Ya reis yaparsa yaparBen hiç görmedim bro ne dağıtımlar yaptın?
kuponu bozmamış olsa deplasman 2i atardıKuponda tuttu şansına s.... 🤣
@Shellac sor geçen bayramda 50 kazandım dağıttım sonra 19 k kazandım dagıtttım sekabet 3 k frebet eklemişti 2 ay önce 7.700 çektim 4 kişiye 250 verdim elimden geldikçe imkanım oldukça dağıtım yaptım peki senBen hiç görmedim bro ne dağıtımlar yaptın?
Sen yaptın 1 kişiye 100 verir gider dedin😂Ben ne anlatıyom sen ne diyon 🤣 konuyu ne ara kendine çevirdin
Adam için söyledim onu sen niye üstüne alındın 🤣 tamam hadi 100 vermen lazım bu yüzden dm bekliyorum 😜🤣Sen yaptın 1 kişiye 100 verir gider dedin😂
İpi gerdiriyor emir ip kopmasın diyeHadi Emir Ağaç olduk ya kırmızı yanmadı