- 75,204
- 27,085
- 113
Onuda 50 den yukselttım 1.perıyoda 40.5 demıstım 2 dk 12 atmıslardı ordan yattıBenim 7 aydır falan maksimum gördüğüm kasa 1.3 k 😁
Onuda 50 den yukselttım 1.perıyoda 40.5 demıstım 2 dk 12 atmıslardı ordan yattıBenim 7 aydır falan maksimum gördüğüm kasa 1.3 k 😁
Mac ıstedım yatırdın ona bıle ıyı basmıstım uzulme dıye demedım hep zararsınHadi canım ben seni öyle bilmezdim o zaman 2 3 gündür zengin din vay arkadaş Bildim ama
Maasında yazarız dost ayıpsın uzulmeKimse de demiyor ahmet yeni ise basladi bi dm atalim belki bi eksigi vardir vuran vurana aw ama bize bi sahti yazdi bi de poyraz onlarda rol yap dedi aw sigara alacakken kumara verdik
Aw o kadar maçı niye yazdırıyon iyi basacan 15 tane maç yazdırdın banaMac ıstedım yatırdın ona bıle ıyı basmıstım uzulme dıye demedım hep zararsın
Bak üzdün ama gerçekten :/Kimse de demiyor ahmet yeni ise basladi bi dm atalim belki bi eksigi vardir vuran vurana aw ama bize bi sahti yazdi bi de poyraz onlarda rol yap dedi aw sigara alacakken kumara verdik
Onu demıyom canlı 2 mac ıstedıgım vardıya benfıca fakanAw o kadar maçı niye yazdırıyon iyi basacan 15 tane maç yazdırdın bana
Vay aw teselliye bakMaasında yazarız dost ayıpsın uzulme
Fb gs macı 4k mı yedı sınra daha duzelemedık
Bana kimse yazmıyor aw yine sana yazan varmışNe oynadın da la
Kimse de demiyor ahmet yeni ise basladi bi dm atalim belki bi eksigi vardir vuran vurana aw ama bize bi sahti yazdi bi de poyraz onlarda rol yap dedi aw sigara alacakken kumara verdik
Sen acele ettin orda geceyi bekleyecektin ekmek vardı geceNoescape dost dün 400 attı bana roll yap diye onu da batırdım 😔
Bazi dostlar var sagolsun yaziyorlar vefa biliyorlar bazilarida iki yildir yazacakta yazacakBana kimse yazmıyor aw yine sana yazan varmış
:/Neyse 1 er maç verin de 10 TL basalım gelirse 20 şer atarız elimizde olan bu azla yetinmeyen çoğu bulamaz
Evet roll diye öyle oldu limit yiyince de sinirden şansa oynadımSen acele ettin orda geceyi bekleyecektin ekmek vardı gece
Benim aklımdasın nasip olmadı bir türlü yazmakBazi dostlar var sagolsun yaziyorlar vefa biliyorlar bazilarida iki yildir yazacakta yazacak
Kımse bana oyle kasa vermedıNoescape dost dün 400 attı bana roll yap diye onu da batırdım 😔
Eywallah brom seni demiyom şu ikisine laf carpiyom sen yazma zengin olursan yaz amaBenim aklımdasın nasip olmadı bir türlü yazmak