Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Emre1910 / Geri Dönüş

Kupon Miktarı
1700
Kupon Oranı
12

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,502
26,737
113
Bu oyunu bırakan Bi elin pramağını geçmez boşuna kendimizi kandırmayalım

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Kelek bana gore kelek.3k tutturdun yazdim sana 1 lira cikmadi
Sana durumh anlattim küstün hemen . Bak tefeciden para almistim 4k falan odeme yapmam lazimdi moralim sifir belki 10 k dan fazla verdiydim o gün sana odemem var dedim sen kelek diyorsun cok ayip valla ondan once sana tutturupta yazmadigim gun varmiydi

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Sana durumh anlattim küstün hemen . Bak tefeciden para almistim 4k falan odeme yapmam lazimdi moralim sifir belki 10 k dan fazla verdiydim o gün sana odemem var dedim sen kelek diyorsun cok ayip valla ondan once sana tutturupta yazmadigim gun varmiydi
Tefeci falan dost sende durumlar iyi değil haddime değil ama o kadar düşme tavsiyem olsun batak çukuruna düşersin eyvah eyvah Allah korusun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,850
47,744
113
Awk 35 lira atsan odeme planinmi bozuluyordu 😁