- 34,552
- 19,153
- 113
Ben mi sana kelek yaptimBana demisdin zamaninda dememis olsaydin suan has kanka olurduk kelek yapdin bana.bide alisverisimiz vardi awk
Ben mi sana kelek yaptimBana demisdin zamaninda dememis olsaydin suan has kanka olurduk kelek yapdin bana.bide alisverisimiz vardi awk
Bence de normal istemesi sonucta hem kazandırmak istiyor hem dagittirmak hemde kazanmak istemesi çok normalBenden istemisti ortagiz ne kazanirsak dedi.ben rahatsiz olmadim normal bi durum bnce
Iyi insan lafin ustune gelir keske biraksanÖyle oldu valla doğum günümü bekliyorum bonuslari alıp sonra tamamen birakacam bu işte hayır yok.
O zamanlar 90 bin civari kazanmıştım 70 ini ihtiyaçlar için kullandım 20 bin geri vermistimNna 7k basmisdi onu biliyom.ama o ara parasi bok gibiydi
Birakmak zor is ama bu islerin sonunun olmadigi dogru.birakicaksan forumuda birakman gerek maili ve numaranida deismelisin.ondan sonra hos geldin yeni hayat diyebilirsinÖyle oldu valla doğum günümü bekliyorum bonuslari alıp sonra tamamen birakacam bu işte hayır yok.
Byes@Pikaçuu görüşürüz dost
Doğum günü bonuslari da kötü artık 25 30 50Öyle oldu valla doğum günümü bekliyorum bonuslari alıp sonra tamamen birakacam bu işte hayır yok.
Bisey deilmis banada bi 200 bir yad 2 kwzde 100 atmiadin tskrler tekrarO zamanlar 90 bin civari kazanmıştım 70 ini ihtiyaçlar için kullandım 20 bin geri vermistim
Tipobet 400 veriyirDoğum günü bonuslari da kötü artık 25 30 50
Sus yatBu oyunu bırakan Bi elin pramağını geçmez boşuna kendimizi kandırmayalım
Kelek bana gore kelek.3k tutturdun yazdim sana 1 lira cikmadiBen mi sana kelek yaptim
Çok iyi ama sponsor değil galibaTipobet 400 veriyir
Iyiki kotu anmamisiz aw 😁Iyi insan lafin ustune gelir keske biraksan
Sana durumh anlattim küstün hemen . Bak tefeciden para almistim 4k falan odeme yapmam lazimdi moralim sifir belki 10 k dan fazla verdiydim o gün sana odemem var dedim sen kelek diyorsun cok ayip valla ondan once sana tutturupta yazmadigim gun varmiydiKelek bana gore kelek.3k tutturdun yazdim sana 1 lira cikmadi
Sponsorluga gerek yok tipo saglm siteÇok iyi ama sponsor değil galiba
Tefecimi bidaha görüşmeyelim bbSana durumh anlattim küstün hemen . Bak tefeciden para almistim 4k falan odeme yapmam lazimdi moralim sifir belki 10 k dan fazla verdiydim o gün sana odemem var dedim sen kelek diyorsun cok ayip valla ondan once sana tutturupta yazmadigim gun varmiydi
Tefeci falan dost sende durumlar iyi değil haddime değil ama o kadar düşme tavsiyem olsun batak çukuruna düşersin eyvah eyvah Allah korusunSana durumh anlattim küstün hemen . Bak tefeciden para almistim 4k falan odeme yapmam lazimdi moralim sifir belki 10 k dan fazla verdiydim o gün sana odemem var dedim sen kelek diyorsun cok ayip valla ondan once sana tutturupta yazmadigim gun varmiydi
Sponsordu laÇok iyi ama sponsor değil galiba
Awk 35 lira atsan odeme planinmi bozuluyordu 😁Sana durumh anlattim küstün hemen . Bak tefeciden para almistim 4k falan odeme yapmam lazimdi moralim sifir belki 10 k dan fazla verdiydim o gün sana odemem var dedim sen kelek diyorsun cok ayip valla ondan once sana tutturupta yazmadigim gun varmiydi