Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti emregok48 / 169k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10200
Kupon Oranı
1.66

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Reis dost acı söyler demişler büyük paralarda Allah korusun felakete götürür insanı yoksa isterse milyon bassın ve umarım hep kazanir
Kardeş herkesin kendine göre büyük para küçük para anlayışı var milyon sana bana büyük gelir adamın bir günlük kazancidr bilemezsn

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
hani noldu arda fıssss anca gürcistana atar zaten yok 90 a takmalar yok füze bilmemne
ardayı gören varmı bu maçta

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Malatyalı yorumlara dikkat edermisin biraz uslubun iyice bozuldu
geçmişte banlanıp tekrar çoklu açıp gelen birine benzetiyorum seni ama hadi neyse

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
hadi be hadi +5 gidiyor 100,000 lira adamın az buz bişey değil be arkadaş yaktılar adamın canını ciğerini resmen kaç aylık asgari ücret

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
anca boş askıya giriyor maç bi son saniye sürprizi olurmu

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
Malatyalı yorumlara dikkat edermisin biraz uslubun iyice bozuldu
geçmişte banlanıp tekrar çoklu açıp gelen birine benzetiyorum seni ama hadi neyse
Ortaya birsey atıyorsan ispatla yükümlüsün. Yoksa boş atmak denir senin yaptığına. Hayırdır inşallah slotlardan sonra futbol mu takip etmeye başladın sen

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Ortaya birsey atıyorsan ispatla yükümlüsün. Yoksa boş atmak denir senin yaptığına. Hayırdır inşallah slotlardan sonra futbol mu takip etmeye başladın sen
yoo ben sporda oynuyomki slot ve spor var bende sadece canlı gazino yok slottada belli başlı oyunlar rulettir pokerdir blackjack dir anlamam işim de olmaz

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,300
6,396
113
Yattı beyler tamam susalım

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
@emregok48 abi hangi site acaba burası geçmiş olsun yattı maalesef bozdurdunmu acaba kuponu ?

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,300
6,396
113

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Küfür etmediğim için üslubun bozuldu diyor. Küfür mü istiyor ne 🤣
ulan adamlan dalga geçiyorsun intihar konusu açarsın diye alaycı herif biraz ciddi ol her konuda saçma sapan yorumlarndan vazgeç
küfür isteyen şuan sensin asıl adam sana sövse haklı daha fazla benlen muhattap olma gıcık olmaya başladım sana iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...