- 452
- 533
- 93
arabaya yakınhavadan bi gelen paradır umarım seni zora sokmaz araba falanmı sattın dost toparlarsın inşallah
arabaya yakınhavadan bi gelen paradır umarım seni zora sokmaz araba falanmı sattın dost toparlarsın inşallah
Kral sen yorumları kaale alma ama rica ediyorum dikkatli oyna sonra pişman olacağın bir durum olmasınarabaya yakın
Reis sana nasihat vermek ne benim ne kimsenin haddine değil lakin tavsiyem bakiyeyi bolerekten git, kaybetsen dahi kaybedeceğin para zaman a göre daha az olur. sen bilirsin yine de geçmiş olsun bu aradayattık evet betandyou site
Ulan mi 🤣 uslup diyene bak . Saçma yorumları senden gördüm ve sen banlanmadigin icin serbest olduğu için yapmaya başladım .ulan adamlan dalga geçiyorsun intihar konusu açarsın diye alaycı herif biraz ciddi ol her konuda saçma sapan yorumlarndan vazgeç
küfür isteyen şuan sensin asıl adam sana sövse haklı daha fazla benlen muhattap olma gıcık olmaya başladım sana iyice
Sen gıcık olabilirmisin biraz da bu açıdan bakulan adamlan dalga geçiyorsun intihar konusu açarsın diye alaycı herif biraz ciddi ol her konuda saçma sapan yorumlarndan vazgeç
küfür isteyen şuan sensin asıl adam sana sövse haklı daha fazla benlen muhattap olma gıcık olmaya başladım sana iyice
Reis her kaybedip ağlayan dengesiz bana çatıyor ne yaparsın
milletin aklına intiharı sokuyorsun çok istiyorsan sen git et adam senlen muhattap bile olmadıReis her kaybedip ağlayan dengesiz bana çatıyor ne yaparsın
Adam muhatap olmadı sen ne diye oluyorsun. Edebiyatta ironi diye bir kavram var cahil. Sen olmazsan aç kalacak insanlar faydalı vatandaş senimilletin aklına intiharı sokuyorsun çok istiyorsan sen git et adam senlen muhattap bile olmadı
5 kuruşsuz gezen sensin boşa yaşıyorsun zaten bi faydan yok sen git et intihar adamda para var oynuyor sana ne
nankör sana attığım o 40 lira haram olsun dilenci bir daha bu forumda dilencilik yapamıcaksın sen bir daha para iste bakalım bendenAdam muhatap olmadı sen ne diye oluyorsun. Edebiyatta ironi diye bir kavram var cahil. Sen olmazsan aç kalacak insanlar faydalı vatandaş seni
çekilişlere bana diyip sen de katiliyorsan şerefsiz olduğunu kendin de onaylıyorsun demektir. Senin beni adam yerine koymaya ihtiyacım yok zaten 🤣şerefsiz ben senlen muhattap olmadım köpek git ötede havla sana kemik atan olmadı sen kimsinki çapulcu dilenci 50 liralık adamsın
çekilişlerde bonuslarda kodlarda gezen adamsın seni adam yerine bile koymam it herif
40 lirayi oh iyi çatır çatır harcamisim. Gerizekali senden para mı istedim kanıt göstermezsen en adi pezevenk sinnankör sana attığım o 40 lira haram olsun dilenci bir daha bu forumda dilencilik yapamıcaksın sen bir daha para iste bakalım benden
Bu adamı banlamazlar kaç oldu bu adamın ettiği dokunulmazlığı var bunun yada beyinsiz olduğu için kendi haline birakmislar o pustu@Başkan bu adamı da beni de süresiz banla kabulümdür
huzursuzluk çıkartan sensin ben her yorumumu dikkatli yapıyorum@Başkan bu adamı da beni de süresiz banla kabulümdür
Geçen 5850 kazandım 3850 si dağıtıma gitti. Dağıttım adam benim kölem mi olacak. Nasil zihniyettir bu.Bu adamı banlamazlar kaç oldu bu adamın ettiği dokunulmazlığı var bunun yada beyinsiz olduğu için kendi haline birakmislar o pustu