Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti emregok48 / 169k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10200
Kupon Oranı
1.66

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,619
1,197
113
Kaale alıp su ibneye cevap yazmayın kral zevk alıyor millet kaybedince yazdıklarından belli zaten kodumun denyosunun

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
ulan adamlan dalga geçiyorsun intihar konusu açarsın diye alaycı herif biraz ciddi ol her konuda saçma sapan yorumlarndan vazgeç
küfür isteyen şuan sensin asıl adam sana sövse haklı daha fazla benlen muhattap olma gıcık olmaya başladım sana iyice
Ulan mi 🤣 uslup diyene bak . Saçma yorumları senden gördüm ve sen banlanmadigin icin serbest olduğu için yapmaya başladım .

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
ulan adamlan dalga geçiyorsun intihar konusu açarsın diye alaycı herif biraz ciddi ol her konuda saçma sapan yorumlarndan vazgeç
küfür isteyen şuan sensin asıl adam sana sövse haklı daha fazla benlen muhattap olma gıcık olmaya başladım sana iyice
Sen gıcık olabilirmisin biraz da bu açıdan bak

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,300
6,396
113

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Reis her kaybedip ağlayan dengesiz bana çatıyor ne yaparsın:)
milletin aklına intiharı sokuyorsun çok istiyorsan sen git et adam senlen muhattap bile olmadı
5 kuruşsuz gezen sensin boşa yaşıyorsun zaten bi faydan yok sen git et intihar adamda para var oynuyor sana ne

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
milletin aklına intiharı sokuyorsun çok istiyorsan sen git et adam senlen muhattap bile olmadı
5 kuruşsuz gezen sensin boşa yaşıyorsun zaten bi faydan yok sen git et intihar adamda para var oynuyor sana ne
Adam muhatap olmadı sen ne diye oluyorsun. Edebiyatta ironi diye bir kavram var cahil. Sen olmazsan aç kalacak insanlar faydalı vatandaş seni

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Adam muhatap olmadı sen ne diye oluyorsun. Edebiyatta ironi diye bir kavram var cahil. Sen olmazsan aç kalacak insanlar faydalı vatandaş seni
nankör sana attığım o 40 lira haram olsun dilenci bir daha bu forumda dilencilik yapamıcaksın sen bir daha para iste bakalım benden

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
şerefsiz ben senlen muhattap olmadım köpek git ötede havla sana kemik atan olmadı sen kimsinki çapulcu dilenci 50 liralık adamsın
çekilişlerde bonuslarda kodlarda gezen adamsın seni adam yerine bile koymam it herif
çekilişlere bana diyip sen de katiliyorsan şerefsiz olduğunu kendin de onaylıyorsun demektir. Senin beni adam yerine koymaya ihtiyacım yok zaten 🤣

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
nankör sana attığım o 40 lira haram olsun dilenci bir daha bu forumda dilencilik yapamıcaksın sen bir daha para iste bakalım benden
40 lirayi oh iyi çatır çatır harcamisim. Gerizekali senden para mı istedim kanıt göstermezsen en adi pezevenk sin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...