senın yerine otobana cıkacakmıs adam arkadas dediğin böyle olur yürrü be arslanımAnladım
senın yerine otobana cıkacakmıs adam arkadas dediğin böyle olur yürrü be arslanımAnladım
bence deneyelim 20 lirası olan biri atarsa denemeye değerEe beyler şuan ben 20 TL bulsam gidip petrolden sigara alamaz mıyım
Kanka sen paparayı arayıp caz yapsana la yarın öğlen.Kardeşim acil ödemem var sizin saçmalığınızdan dolayı faize bindi.Bari incelemede devam edecekse paramı banka hesabıma yatırın deinşallah benım paparada acılır yarına kadar atar mısın banada 1100 var içinde 1500e cok ihtiyacım var lütfen
Yok kanka alırsınYasak şuan var mı yani
sen 1100 baba at beb pazartesi 1500 atacam sozinşallah benım paparada acılır yarına kadar atar mısın banada 1100 var içinde 1500e cok ihtiyacım var lütfen
Tmm ozaman kanka yolla 2üYok kanka alırsın
papara nasil paraya el koyuyor ya kac k cektin de el koydulaeKanka sen paparayı arayıp caz yapsana la yarın öğlen.Kardeşim acil ödemem var sizin saçmalığınızdan dolayı faize bindi.Bari incelemede devam edecekse paramı banka hesabıma yatırın de
Kanka paparanı yazmana gerek yok ezberledim ben zatenTmm ozaman kanka yolla 2ü
bence 1 saate belli olur pazartesi mi bu aksam mısen 1100 baba at beb pazartesi 1500 atacam soz
Kardeşim 1100 lirama el koydu.İncelemede yarın açılacakpapara nasil paraya el koyuyor ya kac k cektin de el koydulae
Tmm knk daha cok aklında kalsın 1581142092Kanka paparanı yazmana gerek yok ezberledim ben zaten
neden el koydularKardeşim 1100 lirama el koydu.İncelemede yarın açılacak
Tmm knk daha cok aklında kalsın 1581142092
polise desin 3020 kesinlee cezayi 20 ye de sogara al kabkaUmut 3 k ceza yemek uğruna kendini feda edip sokağa çıkacak ama 20 lira lazım yok mu delikanlı koca forumda
+1 beyler vallahi aktif olupta durumu olan bir arkadaş Umuda destek çıksın.Şeref sözü ben yarın atacağım göndereneUmut 3 k ceza yemek uğruna kendini feda edip sokağa çıkacak ama 20 lira lazım yok mu delikanlı koca forumda