- 6,720
- 2,433
- 113
Görende emek veriyo zannetcek ulan umut öldürcen beniYok kanka 1581142092 direk ezbere
Görende emek veriyo zannetcek ulan umut öldürcen beniYok kanka 1581142092 direk ezbere
aynen para varken hiç bakmam para yokken 2dkda bir bakıyorumAz önce destek kredisine baktım hala değerlendiriliyor 20 filan da yok herşey sıfır mk
kanka cay sar iyi oluyor cok ictimpapara copy paste de galiba kanka
Kanka bunu söylemeden içseydin iyiydiUmut kardeşim bir adet sigara yakacağım ama boğazıma güdümlenicek şimdi.Olsun senin yerinede çekicem kardeşim içime
yeter ki para gelsin bende ibanı ezbere biliyom bi kere yazdım bi yerde bravo valla dedi karı ama sanki bu kadar açlık olur der gibi dediİban numaramı da, ezbere biliyorum 2 sn de yazabilme özelliğine sahibim
Hımmkanka cay sar iyi oluyor cok ictim
Okkanka cay sar iyi oluyor cok ictim
ahaga bende biliyom ezvmbere soyluyom insanlara herkes degisik degisik bakiyoyeter ki para gelsin bende ibanı ezbere biliyom bi kere yazdım bi yerde bravo valla dedi karı ama sanki bu kadar açlık olur der gibi dedi
Anladımahaga bende biliyom ezvmbere soyluyom insanlara herkes degisik degisik bakiyo
janka bubsaate iyi gidee otoban hem bi rahatlarsinSigarasızlık harbi kötü lan şaka maka otobana çıkasım geldi uyuyamıyorum uyusam uyucam
bende sigarada var fantada olmayan düşünsün Umut dur bakalım çözebiliriz işini para atmye sıkısmıs cıkarırsak gelcek para 5e kadarkanka cay sar iyi oluyor cok ictim
Ulan kanka yemin ederim cebimde son param olsa yine atacam sana ama yok akSigarasızlık harbi kötü lan şaka maka otobana çıkasım geldi uyuyamıyorum uyusam uyucam
Tamamjanka bubsaate iyi gidee otoban hem bi rahatlarsin
Aha gitti bizim oğlan düştü kötü yola .Sigarasızlık harbi kötü lan şaka maka otobana çıkasım geldi uyuyamıyorum uyusam uyucam
atm nin adresini ver sokmeye gelelimbende sigarada var fantada olmayan düşünsün Umut dur bakalım çözebiliriz işini para atmye sıkısmıs cıkarırsak gelcek para 5e kadar
Nerde bu atm konum at mına koyarım o atm ninbende sigarada var fantada olmayan düşünsün Umut dur bakalım çözebiliriz işini para atmye sıkısmıs cıkarırsak gelcek para 5e kadar
kafan iyi tribe sokma beni mk