- 13,418
- 8,911
- 113
Geçmiş olsun kankamguerra moralim bozuk 2 k siteye kaldı kurallar yüzünden
Geçmiş olsun kankamguerra moralim bozuk 2 k siteye kaldı kurallar yüzünden
Adamsıncomplete
Ama ondan sonra belimi düzeltemedim pezolar nasıl beddua ettiyseHarbiden böyle yanlışlığa can kurban kanka
haram yemişin çünkü yakıştıramadımAma ondan sonra belimi düzeltemedim pezolar nasıl beddua ettiyse
Kanka keşke sonrasında desteğe bağlanıp taştaş geçseydinAma ondan sonra belimi düzeltemedim pezolar nasıl beddua ettiyse
Umut canlı destekten papara hesabı istiyor reis ses etmeUmutun totosu yemedi geri dönüyo köpek seslerinden
Erhan sen beni boş ver de Reis24 ne alemde bulabildin mi en son Suriye sınırında dedin hshbssharam yemişin çünkü yakıştıramadım
şimdi kupon atarsa şaşırmayın vallaUmut canlı destekten papara hesabı istiyor reis ses etme
Birde hırsa binip 20 yi 2K yapıyormuş çıldırırım yemin ederimşimdi kupon atarsa şaşırmayın valla
yok yok tel açıktı harbi acar sesler geldiUmut canlı destekten papara hesabı istiyor reis ses etme
reisi kaybettik sahi söylemedim mi helvasını kavuracağız para lazım 200 lira bi hayır sever göndersinErhan sen beni boş ver de Reis24 ne alemde bulabildin mi en son Suriye sınırında dedin hshbss
Ya bi daha o siteye yaklaşır mıyımKanka keşke sonrasında desteğe bağlanıp taştaş geçseydin
yapsın kanka 200er ateşler artık bu gece cok samimi oldukBirde hırsa binip 20 yi 2K yapıyormuş çıldırırım yemin ederim
yağ un şeker ne zamandan beri 200 lira ediyo knkareisi kaybettik sahi söylemedim mi helvasını kavuracağız para lazım 200 lira bi hayır sever göndersin
seveni çoktu 100kilodan yapcazyağ un şeker ne zamandan beri 200 lira ediyo knka
Erhanın bakkala borcu kalmış reis onlarıda halletmese vermiyorlar malzemeyi bi koltuk çıkalımyağ un şeker ne zamandan beri 200 lira ediyo knka
Haha vefat edeli haftalar oldu helvası da olmaz onunreisi kaybettik sahi söylemedim mi helvasını kavuracağız para lazım 200 lira bi hayır sever göndersin
hahah mk dogru beyler 200de bakkala var 400Erhanın bakkala borcu kalmış reis onlarıda halletmese vermiyorlar malzemeyi bi koltuk çıkalım