- 482
- 10
- 18
Malesef hiç bir zaman yüklü tutturamadım.
Üzdün be reisMalesef hiç bir zaman yüklü tutturamadım.
en fazla kaçMalesef hiç bir zaman yüklü tutturamadım.
senın kupon noldu kankaÜzdün be reis
Reis bu arada yüklü kazanamadıysan yüklü oynamıyorsun demekki.Yüklü oynamıyorsanda cebinde para vardır.Forumda çok sevilen Reis24 ün cenazesine helva yapılacak.Organizatör Erhan bi koltuk çıkta garibimin helvasını dağıtsın ErhanMalesef hiç bir zaman yüklü tutturamadım.
Aynı kanka beklemede ak yasenın kupon noldu kanka
hadi bi kupon yapta senlensin buralar yarın ola hayrolaSelamun aleykum onun bunun çocuğu köpekler gidemedim petrole
Yüklü tutturamadıysan kasa katlama yapıyoruz yüksek meblağlara ulaştırabiliriz kardeşim . Detaylar için DM den ulaşabilirsinMalesef hiç bir zaman yüklü tutturamadım.
Çak kanka canlıya sen yavaştanOlum 20 yi bulduk sigara almaya gidemiyoruz yawwwwe kafayı yicem
Kanka yok lan yarın sigara alcam yemin ederim Erosus la telefon da konuştum köpeklerin havlama sesini duysan gece uyuyamazsınÇak kanka canlıya sen yavaştan
bize de katla kanka döşemelik olsunYüklü tutturamadıysan kasa katlama yapıyoruz yüksek meblağlara ulaştırabiliriz kardeşim . Detaylar için DM den ulaşabilirsin
Makara yapıyorum be kanka Bu gece dişi biraz sıkta yarın sabahtan afiyetle içKanka yok lan yarın sigara alcam yemin ederim Erosus la telefon da konuştum köpeklerin havlama sesini duysan gece uyuyamazsın
o 20 lirada kasıntı yapar yine uyutmaz kanka sen al eline sopayı cık yolaKanka yok lan yarın sigara alcam yemin ederim Erosus la telefon da konuştum köpeklerin havlama sesini duysan gece uyuyamazsın
Abartma be iki tane fino köpeği sesine ödün bokuna karıştıKanka yok lan yarın sigara alcam yemin ederim Erosus la telefon da konuştum köpeklerin havlama sesini duysan gece uyuyamazsın
Kanka yarın da yasak var gerçi ben öğlen kalkıyorumMakara yapıyorum be kanka Bu gece dişi biraz sıkta yarın sabahtan afiyetle iç
Tabiki kardeşim , bu iş bizim profosyonel ekibimizle yürüttüğümüz bi iş sırayla yapabiliriz. Önce diğer arkadaştan başlayalım sırayla giderizbize de katla kanka döşemelik olsun