Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet En Zor Zamanında Yakaladığınız Kupon Nasıl İlaç Oldu?

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Erosus iki bira ısmarlamadın hey gidi hey ben senin abinim diyip geçinmeyi biliyon her gun klavyeden yanına gelecem demesiyle olmuyor o işler Bi geldiğini göremedik
Geçen gün aradım 2 defa açmadın o gün viski içecektin lakin beni ...klemeyeni ben hiç ...klemem !!!!

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,612
1,463
113
Sonra hangi koltuktan düşüp uyandın kanka
Uyuyamadım ki inanmayan olablr ama jojobette geçmişi hgösterse atacam resim 2 sene öncesin cok değişik kupon milwakiye handikap oynamıştım son maç izlerken son çeyreği kaç sigara içtim hatırlamıyorum :)

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Geçen gün aradım 2 defa açmadın o gün viski içecektin lakin beni ...klemeyeni ben hiç ...klemem !!!!
Geç o hikayeleri geç kaç kere aradın Umut abi dayak yedim alkollüyüm gel benı kurtar dediğin hangi zaman gelmedim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
jojobeti ben carptım bi kere 500 lira

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Borcuna sadık değildir ama tefe ye versim 3785 lira 2 senedir 10 k olmuştu neyse onun canı sağolsun . Paparam var sende bi 50 100 ateşle hadi öptüm :D

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Yok o adapazarında . Canım çekti mi vip vito kiralıyorum getiriyolar sonra götürüyolar :D En sevdiğim has kardeşimdir haa mesajlara aldanmayın takılıyoruz biz :D
Şerefsizim yazıklar olsun Adapazarı diyor izmitliyim la ben

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
jojobetten 15 lira bonus dagıtıyolardı bi ara aldım 2 maca salladım geldi 30 lira girdim rulette 250 yaptım çektim hesaba geldi uyanıklar bankayı arayıp demiş bu işlemi biz yapmadık tak hesaba 250 tl bloke. Ertesi gün lisans şirketine mail attım 2 gün sonra it gibi arıyorlar 8 10 defa actım noldu dedim şikayeti geri çekin yanlıslık olmus işleminiz düzelecek dediler
3 4 saat sonra bloke kalktı aksam saat 10 gibi bi karı aradı yine sanırım işleminiz düzelmemiş çekim talebi verin paranızı hemen yatıralım diye tak 250 daha yatırdılar sonra 1 hafta aradılar acmadım :D

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,612
1,463
113
jojobetten 15 lira bonus dagıtıyolardı bi ara aldım 2 maca salladım geldi 30 lira girdim rulette 250 yaptım çektim hesaba geldi uyanıklar bankayı arayıp demiş bu işlemi biz yapmadık tak hesaba 250 tl bloke. Ertesi gün lisans şirketine mail attım 2 gün sonra it gibi arıyorlar 8 10 defa actım noldu dedim şikayeti geri çekin yanlıslık olmus işleminiz düzelecek dediler
3 4 saat sonra bloke kalktı aksam saat 10 gibi bi karı aradı yine sanırım işleminiz düzelmemiş çekim talebi verin paranızı hemen yatıralım diye tak 250 daha yatırdılar sonra 1 hafta aradılar acmadım :D
Bi ara milletr 2. Kere çekim yolluyorlardı