- 47,002
- 51,213
- 113
Borcun olan 800 tl yi ne zaman vermeyi planlıyorsunsohbet baslangic zenginlik
bitis sigara parasi arama
Borcun olan 800 tl yi ne zaman vermeyi planlıyorsunsohbet baslangic zenginlik
guzel salamisin maiz haric gelen olmazSallama kupon
Kumar oynayanın sonu adlı filmimiz kardeşim.Kamu spotu niteliğindesohbet baslangic zenginlik
attim simdi kanka paparanaBorcun olan 800 tl yi ne zaman vermeyi planlıyorsun
Gelen giden, olmadı ben şaka yapmıyorumattim simdi kanka paparana
aga ilk zamanlar kazanilan para cidden yeniyordu daha as vakit daha cok kazancti simdi ise gecenin sonuna kadar 0 lama yarisi yapiyoruzKumar oynayanın sonu adlı filmimiz kardeşim.Kamu spotu niteliğinde
800 ü alınca bana olan borcun 590 lirayı göndermeyi unutma belan olurumGelen giden, olmadı ben şaka yapmıyorum
Tamam senin 7.500 borcun varya bana 6.900 ödersin800 ü alınca bana olan borcun 590 lirayı göndermeyi unutma belan olurum
Kurgu güzel dost biz 1 ay önceki kuponları göremezken 2015 senesinin kuponu hala kayotlıymoşOrtak bir sirketim vardi yıl 2015 ortagimdan habersiz sigorta paralarını yedim idda ve kızlarla cuma günü de 5000 tl ödemem lazım ya da ofise gelmecem telefonu kapatacam azeri bi abiyle oturuyoruz cepte 600 var ne yapım dedim bas dedi 5 maç 2 nba 3 futbol nesine .com da gece kiz arkadaşla kalıyorum maçın birini yanlis görmüşüm iskoçya liginde takip ederken kupon yattı sandım uyudum sabah telefonu açtım TEBRIKLER 5.835 TL kazandınız kupon hala kayıtlı nesnede bunun gibi bir çok anı var ama en yüksek buydu dostlar sonuc mu nesine ye verdiğim para 200 bin kazandığım 96 bin bana hediye gönderiyolar birde atkı asaletin yeter canli alemiyle geç tanıştım 2018 de
kanka sana parali 2 den 1 verdiydim gelmediydi dimi engel atmayi unutmusum pardonGelen giden, olmadı ben şaka yapmıyorum
betco tutuyo kanka ya ben 2018i görüyorumKurgu güzel dost biz 1 ay önceki kuponları göremezken 2015 senesinin kuponu hala kayotlıymoş
Senin kanguru muhabbeti de iyi senaryoKurgu güzel dost biz 1 ay önceki kuponları göremezken 2015 senesinin kuponu hala kayotlıymoş
Arkadaşın hayal gücünü beğendim sallarken böyle güzel sallamak iyi oluyor nesine 1 ay önceki kuponları göstermezken 2015 i görebiliyorum diyor arkadaşbetco tutuyo kanka ya ben 2018i görüyorum
Knk sigara parası yok ne 5 liraıshadi beyler herkes 5er lira atsın geniş ortak 6lı yapalım
Ahmette patates galiba beygirlere yedirdi parayı yok bayadır
Salladın mı geniş alcan zaten hiç unutmam iddaa yeni çıkmışArkadaşın hayal gücünü beğendim sallarken böyle güzel sallamak iyi oluyor nesine 1 ay önceki kuponları göstermezken 2015 i görebiliyorum diyor arkadaş
atlari bosverhadi beyler herkes 5er lira atsın geniş ortak 6lı yapalım
Ahmette patates galiba beygirlere yedirdi parayı yok bayadır