- 26,792
- 26,188
- 113
Ulan 19 oranı vardı kıızların
PuhahahaEniste bitti demeden bitmez dost
Arsenal sıkıntı dost kendi evindeEniste gel bayern e basalim kasayi
Sabah nasil battiysan besiktas hala kazandin saniyo dostDakikası dakikasına 2 maçta da özel güçlerimi kullandım. Size feda olsun
Ulan 19 oranı vardı kıızların
gelecekten mesaj verdik dinleyen olmadı abimBu da 2. kıyağım olsun
Ekli dosyayı görüntüle 513898
Eniste bayern macina yetirdir bixiDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
Keşke bizde öyle bilseydik wk moralimizin içine sıçtı kappeSabah nasil battiysan besiktas hala kazandin saniyo dost
8 kişiye 250 at dost fixbet alırız 8 kişi yok böle bile.konudaDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
İşin heyecanı onlar da dostKeşke bizde öyle bilseydik wk moralimizin içine sıçtı kappe
Yav sen ne bakıyon millete ben buradayım yapacam sana son bir güzellikDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
hadi enişte seni bkliokDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
Yalnız çok büyük oynadı bizimle gururumuzu incitti öyle böyle vermediİşin heyecanı onlar da dost
Senı 1 senedir görmüyoruz dost yüzünü unuttuk at baklım bi selfie kimsin nesinYav sen ne bakıyon millete ben buradayım yapacam sana son bir güzellik
Ekocum takip ettin mi sen hiç görmedimhadi enişte seni bkliok
Guruduk
Boşver onun kulağı nasıl çınladiysa oynadigi oyuna tövbe etmistir oYalnız çok büyük oynadı bizimle gururumuzu incitti öyle böyle vermedi
1 sene olmadı be 7 ay falandır iş güç girdik içine 7/24 söğüşlüyorlar bayram tatiline çıktık ortayaSenı 1 senedir görmüyoruz dost yüzünü unuttuk at baklım bi selfie kimsin nesin
125 vardı yazdım 3375 verıyordu yoh mına diyip sildimgelecekten mesaj verdik dinleyen olmadı abim