- 3,858
- 3,064
- 113
Ben seçim dost karamsar olmaDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
Ben seçim dost karamsar olmaDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
Bekliyoruz enisteDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
ben golden bı kac dk once yetıstım ama fıxbetı alırdık belkı atsanEkocum takip ettin mi sen hiç görmedim
Helal dost senin gibi 10 kişi gelse biz ne alcazben golden bı kac dk once yetıstım ama fıxbetı alırdık belkı atsan
Atar atarben golden bı kac dk once yetıstım ama fıxbetı alırdık belkı atsan
Biliriz eniste bilirizDurun şimdi bakacaz çekip 10 kişi 200 atacam daral geliyo bu işlerde herkesle muhabbetimiz var diye herkes para bekliyor yapacaz bir şey
Aaa ayıp ettin bin tllik rol acacaqını duyduqumdan beri burada bazen şurada takipledm enişteEkocum takip ettin mi sen hiç görmedim
Şimdi kasayla birbirinize bakıyorsunuzdur ne yapacaz diye125 vardı yazdım 3375 verıyordu yoh mına diyip sildim
💸Helal dost senin gibi 10 kişi gelse biz ne alcaz
Kanguru dost bi roll yapip rezil olmamiz yok muHelal dost senin gibi 10 kişi gelse biz ne alcaz
de mi ama ben forumda sımdıye kadar katıldıgım hıcbır gelırse cekılısten bısey alamadım oyle bır bahtım varHelal dost senin gibi 10 kişi gelse biz ne alcaz
Saqol hocam enişte yoqun birazTebrikler enişte
Var ama para yokKanguru dost bi roll yapip rezil olmamiz yok mu
Bu bilgi bize ne kattı kralde mi ama ben forumda sımdıye kadar katıldıgım hıcbır gelırse cekılısten bısey alamadım oyle bır bahtım var
Eniste halleder onuVar ama para yok
Sen en başta inanmiyordun dost zaten bırak torpak dost fixbeti alsın bol şansHelal dost senin gibi 10 kişi gelse biz ne alcaz