Aynen dost neden sordun isimler değil cisimler önemli burdaSenin adın Erhan mı ?
Aynen dost neden sordun isimler değil cisimler önemli burdaSenin adın Erhan mı ?
Senin adın Erhan mı ?
Ne kontratı dost şaka yaptık 6 yıldır banlanmadık zorla banlatacaksın biziNasıl kim ile kontrat yaptın bende yapayım. Parama bakayim
Daimon haklı tezcan
Promosyon kodunu verdik dost yaz bakalım forumda uygun bir yer bulursanOhoo bende 6. Yil sadakat bonusu var diye girdim konuya @Enişte vaktimi caldin gonderiver ordan 6k affediyim🤣
nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsunAynen dost neden sordun isimler değil cisimler önemli burda
Ben onu cok farkli anlamisim dost surecek yer ariyordum deminden beri🤣Promosyon kodunu verdik dost yaz bakalım forumda uygun bir yer bulursan
Pardon mutlu yıllar enişteBol şanslar enişte
Helal dost bizi mi zarflıyorsun cevirmiyoruz daha dede vermiyor bu saattePardon mutlu yıllar enişte
Ben çoktan parçalanmışsındır sandım enişteHelal dost bizi mi zarflıyorsun cevirmiyoruz daha dede vermiyor bu saatte
Nice bizli senelere dostEnişte civan delikanlıyken üye olduğu forumda geçen 6.yılın ardından forumda yaşanan bir çok ana şahit olup, bir çok dost tanıdı. Şahsi olarak pek problem yaşadığımız üye olmadı.
6. Yılımızı geride bırakırken dostlarla sohbet amaçlı açmış olduğum bu konuda; sevgili Başkan başta olmak üzere Shellac ve Daimon dostuma da teşekkürü bir borç bilip, bir 6 yıl daha burda olma temennisinin kumar sebebiyle dua mı yoksa beddua mı olduğunu yaşayarak tecrübe etme düşüncesinin heyecanıyla bizi seven tüm dostlara selamlar…
Promosyonkodu: EnisteBahceli
Hep boyle yapiyorlar zaten 1000 kisilik diyorlar 10 saniyede bitiyor alayi yalanci abv🤣Kod bitmiş.
Aynen dost sitelerin verdiği de öyle zaten gerçeklerin görün diye yaptımKod - kişilik anlaşılan
Nice yillara