- 9,201
- 4,740
- 113
Bugün forum coşacak Enişte sayesinde
6 tel ağırmadı ama 60 tane tel al sat yaptık kumar sebebiyleHayırlı olsun 6 yılda 6 tel ağırmamış be enişte
Sen öyle san dost çok sohbetimiz olmuştur senle de sen hatırlamıyorsun yazın 300k vurunca kayboldun bir ara para gözünü kör etmiş dost6 yıllık üye olarak 1 kere bile muhabbet etmedik bu da ilginç bir not olsun 😅 mutlu yıllar dilerim 👍
Enişte bey bizim üyemiz değil diye hatırlıyorum o yüzden jest yapamadık6. Yila ozel 6tl den freespin gelmezmi enisteye dost
Enişte ekmek almaya para yok ondan kaybolduk piyasadan 🤣🤣🤣 yoksa çok yardımsever biriyimdir 🤣🤣Sen öyle san dost çok sohbetimiz olmuştur senle de sen hatırlamıyorsun yazın 300k vurunca kayboldun bir ara para gözünü kör etmiş dost
saç kalmadıki kafada o zaman nasıl ağarsın desene 😁6 tel ağırmadı ama 60 tane tel al sat yaptık kumar sebebiyle
Piyango 1 akiyorr bol şanslar EnişteEnişte bey bizim üyemiz değil diye hatırlıyorum o yüzden jest yapamadık
Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk güzellikler getirsin İhtiyarEnişte civan delikanlıyken üye olduğu forumda geçen 6.yılın ardından forumda yaşanan bir çok ana şahit olup, bir çok dost tanıdı. Şahsi olarak pek problem yaşadığımız üye olmadı.
6. Yılımızı geride bırakırken dostlarla sohbet amaçlı açmış olduğum bu konuda; sevgili Başkan başta olmak üzere Shellac ve Daimon dostuma da teşekkürü bir borç bilip, bir 6 yıl daha burda olma temennisinin kumar sebebiyle dua mı yoksa beddua mı olduğunu yaşayarak tecrübe etme düşüncesinin heyecanıyla bizi seven tüm dostlara selamlar…
Promosyonkodu: EnisteBahceli
Senden kaynaklı değil destek bey enişte hasta gibi bi yere bi takılıyor senelerce orda oynar sponsorluktan çıktımı başka yere geçerEnişte bey bizim üyemiz değil diye hatırlıyorum o yüzden jest yapamadık
Bu anlatiklarin 3 1 arada olsa süper olurdu ahhhYeni yaşın sağlık huzur mutluluk güzellikler getirsin İhtiyar
Öncelikle sağlık, sonra para, sonra huzur
Her yaşın bir kıymeti değeri vardır
umarım bu yıl senin için güzel verimli geçer ihtiyar dost 🎂
Teşekkür ederim dost hep beraber inşallahYeni yaşın sağlık huzur mutluluk güzellikler getirsin İhtiyar
Öncelikle sağlık, sonra para, sonra huzur
Her yaşın bir kıymeti değeri vardır
umarım bu yıl senin için güzel verimli geçer ihtiyar dost 🎂
Eniste uye olur dost. Yonetim kadrosundan sonra eniste gelir forumda. En az 500 uye gelir pesinden demedi demeEnişte bey bizim üyemiz değil diye hatırlıyorum o yüzden jest yapamadık
Eyvallah enişte hep beraberNice senelere enişte
Tez zamanda kumardan kurtulman dileğiyle diyelim o zamanEnişte civan delikanlıyken üye olduğu forumda geçen 6.yılın ardından forumda yaşanan bir çok ana şahit olup, bir çok dost tanıdı. Şahsi olarak pek problem yaşadığımız üye olmadı.
6. Yılımızı geride bırakırken dostlarla sohbet amaçlı açmış olduğum bu konuda; sevgili Başkan başta olmak üzere Shellac ve Daimon dostuma da teşekkürü bir borç bilip, bir 6 yıl daha burda olma temennisinin kumar sebebiyle dua mı yoksa beddua mı olduğunu yaşayarak tecrübe etme düşüncesinin heyecanıyla bizi seven tüm dostlara selamlar…
Promosyonkodu: EnisteBahceli
Heh sonunda buldun doğruyu geçen bana Erhan diyordun dost 🤣🤣Senin adın Erhan mı ?
Düğün yapana önce takı yapılır sonra viski içilir kardeşim enişteyi ava giden avlanır dikkatli olNice 6 senelerin olsun abim, düğün yapan alkolleri nasıl ısmarlıyorsa yeni yılına giren de viskileri alır gönder bakalım bi 35lik Jb tadına bakalım