- 4,294
- 874
- 113
Baskan 10 kisi 10 tl yapsak olurmuİnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
10 ile 20 arasinda birsey yok saten sansi olan saten tutturur
Baskan 10 kisi 10 tl yapsak olurmuİnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
tşk ederizİnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
Emeğine , temiz yüreğine sağlık kardeşimİnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
dost şimdi totem yapanlardan çekiliş istiyorsan baştan sona kadar takip edenler listesi çıkarırsın iletirsin buraya bende hemen 5 Kişiye 20 TL şeklinde çekiliş yaparım senin adına ondan sonra kazananlar sana özelden papara no atar..Şimdi konu sahibi sen olduğun için baştan sona kadar takip eden totem yapanlar listesi çıkarıp buraya atman lazım ki bende ona göre hemen çekilişi yapıyım güzel insanH
Hocam siz belirleyin. İlk çekiliş size mi yolluyorum paparadan?
Listeti yapan bi yigit ciksa dikkat edecekte kimse yapmiyor (Aktif olanlardan zaten listeyi yapan dikkat eder beğenşye bakılmamalı bncede
Hakikaten düşünceli olmak bunu gerektirir güzel insan...İnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
Böyle olur listeyi verirsin çeker modlardost şimdi totem yapanlardan çekiliş istiyorsan baştan sona kadar takip edenler listesi çıkarırsın iletirsin buraya bende hemen 5 Kişiye 20 TL şeklinde çekiliş yaparım senin adına ondan sonra kazananlar sana özelden papara no atar..Şimdi konu sahibi sen olduğun için baştan sona kadar takip eden totem yapanlar listesi çıkarıp buraya atman lazım ki bende ona göre hemen çekilişi yapıyım güzel insan
Emeğine sağlık teşekkürlerİnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
dost şimdi totem yapanlardan çekiliş istiyorsan baştan sona kadar takip edenler listesi çıkarırsın iletirsin buraya bende hemen 5 Kişiye 20 TL şeklinde çekiliş yaparım senin adına ondan sonra kazananlar sana özelden papara no atar..Şimdi konu sahibi sen olduğun için baştan sona kadar takip eden totem yapanlar listesi çıkarıp buraya atman lazım ki bende ona göre hemen çekilişi yapıyım güzel insan
Liste çıkarayım miH
Hocam siz belirleyin. İlk çekiliş size mi yolluyorum paparadan?
Kardeşim senin gönlün zengin ama bence begenenler degil totem yapanlardan ver haksızlık olmasınİnanın 500 yatırdım 500 çekim verdim 100 dağıtıyorum. Keşke kazansaydım daha fazla verirdim ama iptal etmek istemedim.
Aynen maçı takip etmeyip yazılanlardan katılan oluyoBurda şuan hangi maçlara oynayıp kazandığını bilmeyen arkadaşlar bile vardır onlara çıkması büyük haksızlık olur o yüzden sözde totemci değil gerçek totemciler lazım listeye