- 7,649
- 3,979
- 113
arkadaşlar tamam totemcilerden seçilir çekiliş yapılır ne bu heyecan 10 kisi aynı seyi yazıyo çıkan herkeze tebrikler şimdiden
AynenBiri babasinin hayrina adaletli bi liste yapsn etknlk sahibide onaylarsa admin cekilis yapsn
Jahdhfhahahah gercek totemcileri seciyolar kankaarkadaşlar tamam totemcilerden seçilir çekiliş yapılır ne bu heyecan 10 kisi aynı seyi yazıyo çıkan herkeze tebrikler şimdiden
hahahahahaJahdhfhahahah gercek totemcileri seciyolar kanka
Sen yapsana be kral taninan birisin guvenilirsin yap sana zahmet olmazsaAdam zaten karla kapatmadı bir de tek tek liste gezip totemcileri aramakla ugrasacak eziyet valla
İnce msj var hakiki totemciler ))arkadaşlar tamam totemcilerden seçilir çekiliş yapılır ne bu heyecan 10 kisi aynı seyi yazıyo çıkan herkeze tebrikler şimdiden
ben listeyi yapayım mı arkadaslar onaylıyorsanız yapayım mademSen yapsana be kral taninan birisin guvenilirsin yap sana zahmet olmazsa
yarıldım ya kanka sjejejsjwe hakiki totemci neİnce msj var hakiki totemciler ))
))))yarıldım ya kanka sjejejsjwe hakiki totemci ne
Yani işinin eri , her rollingde halayin başını çeken )yarıldım ya kanka sjejejsjwe hakiki totemci ne
Mesajin ucu bende mi dostyarıldım ya kanka sjejejsjwe hakiki totemci ne
basını çekiyo doğru sjsjensjeheYani işinin eri , her rollingde halayin başını çeken )
Liste yapan bekleniyokim yapıosaSarj bitcek net de heran bitebilir çekiliş olsa bi an once