Olabilir dk bası heyecan yaparak takip edenler üst kısımdakiler bu mantıkla tothemin hiçbir anlamı kalmıyor kardeş benlik bir şey yok adamın para isterse beğenenleri alsındakıka bası mesajmı yazmak lazımdı kı gol oldugu zamanlar yazdım yanı
Olabilir dk bası heyecan yaparak takip edenler üst kısımdakiler bu mantıkla tothemin hiçbir anlamı kalmıyor kardeş benlik bir şey yok adamın para isterse beğenenleri alsındakıka bası mesajmı yazmak lazımdı kı gol oldugu zamanlar yazdım yanı
görme problemin var senin kardeş bak bakiyim ben mii liste yapmışım yapana teşekür etmişim
görme problemin var senin kardeş bak bakiyim ben mii liste yapmışım yapana teşekür etmişim
+1görme problemin var senin kardeş bak bakiyim ben mii liste yapmışım yapana teşekür etmişim
atlamıs olabilirim itiraz olursa koyarım dedim hem ortada adam yok biz gelin güvey olduk bir ok desin bakalım tekrar kontrol ederizBende burdaydım hep listede niye ordayım anlamadım
olur mu 20 tl yi 100 bin tl yapıcaklarYılan hikayesine cevirdiniz ya bekleyin rol sahibi gelince liste verir yapılır bu kadar peşine düşmeyin 20 TL'nin çıkarsa alirsiniz