- 15,256
- 7,578
- 113
Kesinlikle haklısın bence kimse istememeliBence cekilis olmasada olur adam kar etmedi sonuçta yani cebinden vermis olmasin. Dicemde linc yerim diye korkuyom ama dogrusu bu bence
Kesinlikle haklısın bence kimse istememeliBence cekilis olmasada olur adam kar etmedi sonuçta yani cebinden vermis olmasin. Dicemde linc yerim diye korkuyom ama dogrusu bu bence
Emeğine sağlıkSpain's
murat8252
fthclk1998
hayro45
Berat2010
Eren44
erhanbey22
ubasoll13
doghan197
sinannn56677
alttakiler maksimum 3 yorumu olanlar ve ilk kupondan sonra gelenler itirazı olan varsa
kontrol edelim
makhno77
Yilmazseko21
Deneme77
berkayb95
mustafaa44
bayramyay1
Desstrection
Lacoste52
emreyagmur
Ganilost
banko1
İskorpit
Kral valla dun bi ton dogum gubu bonusu aldm napsam tutmuyor ya olacak gibi degil yani .umudu kestim artk iddadan liglerin baslamasi sartAhaha sana lazim değil o zaman
itirazı olan varsa kontrol edelim dedik olabilir 15 sayfa gezdim çek gelsin demedimCekilişten para cıkarsa sana bi cift göz alcam basından beri hurdayım sen yoksn
Bana kaç yıldır burdayim tek bir çekilişte ismim çıkmadı sadece dün bir arkadaş cekilissiz verdi 10 TLKral valla dun bi ton dogum gubu bonusu aldm napsam tutmuyor ya olacak gibi degil yani .umudu kestim artk iddadan liglerin baslamasi sart
Bu Kim la yeni üye olmuş liste yapıyorEmeğine sağlık
Allah tan 8 inde Kore başlıyor ona atılicaz artıkKral valla dun bi ton dogum gubu bonusu aldm napsam tutmuyor ya olacak gibi degil yani .umudu kestim artk iddadan liglerin baslamasi sart
Bana mı diosunBu Kim la yeni üye olmuş liste yapıyor
kesinlikle katlıyorum adam kar etmemiş ama linç yeriz boşver reisKesinlikle haklısın bence kimse istememeli
Dümenvi diyorsun yani ))@Erdemon gmrdüügmden beri totemdeyğm kotrol edebılırsın an be an ben yoksam su cekılıste sınanda olmasın kabulum dümen yapıyor hos degil
dakıka bası mesajmı yazmak lazımdı kı gol oldugu zamanlar yazdım yanıitirazı olan varsa kontrol edelim dedik olabilir 15 sayfa gezdim çek gelsin demedim
Ne haddime sadece bu olaydan kastım şansınınarttırmak ıcın yaniDümenvi diyorsun yani ))
EvetBana mı diosun