Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti erhanbey22 / Biz Daha Ne Yapalım

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Ah Berkay ah 100 kere uyarıyorum yine aynı

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,965
73,000
21,113
Şu forumdan o kadar üye geldi geçti berkay kadar içi boşunu görmedim.Kafadan cekiliş yapıp mı atmış şuraya hadi devamlı üyeler anlar yeni üye nasıl anlayacak bu durumu

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Şu forumdan o kadar üye geldi geçti berkay kadar içi boşunu görmedim.Kafadan cekiliş yapıp mı atmış şuraya hadi devamlı üyeler anlar yeni üye nasıl anlayacak bu durumu
Reis ben Yayrambay mı yazdım da silmişsiniz gereksiz yorum diye çekiliş ismi Yayrambay yapmış Berkay ben o yuzden dedim ona güldüm :D

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Berkay iyi cocuk ta şakanın dozunu benden bile fazla kacırıyo reis

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,121
76,986
113
Beni lostumla basbasa birakin acimi yaşamak istiyorum

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,622
2,065
113
5 kişilik çekilişe 5 kişi yazmış zaten şakaya vurduğu belli oluyordu yeni üyeler de fark ederdi yani.