- 3,096
- 946
- 113
ilk defa çekilişte ismimi gördüm nedir buBöyle bir görsel ulaştı elime dost nedir ne değildir Ekli dosyayı görüntüle 129193
ilk defa çekilişte ismimi gördüm nedir buBöyle bir görsel ulaştı elime dost nedir ne değildir Ekli dosyayı görüntüle 129193
Anlam veremedim ama bizimde hakkımız var galiba 20tl @Shellac aydinlatirOlabilir dost ama toplam katılımcı 5 kişiyse neden çekiliş yapmışlar
Yeniden çekilmesi lazım bence cekilisinilk defa çekilişte ismimi gördüm nedir bu
Sen ban yemeyi niye bu kadar seviyon dostAnlam veremedim ama bizimde hakkımız var galiba 20tl @Shellac aydinlatir
Dost merak ettim sadece foto gizli bir kaynak tarafından paylaşılıp silindi anlam veremedimSen ban yemeyi niye bu kadar seviyon dost
Hıııı kafamda deli sorularDost merak ettim sadece foto gizli bir kaynak tarafından paylaşılıp silindi anlam veremedim
Bende anlam veremedim neden bu 5 kisiHıııı kafamda deli sorular
Aynen öyle yapmış başkanım 😳Şu forumdan o kadar üye geldi geçti berkay kadar içi boşunu görmedim.Kafadan cekiliş yapıp mı atmış şuraya hadi devamlı üyeler anlar yeni üye nasıl anlayacak bu durumu
Reis ben Yayrambay mı yazdım da silmişsiniz gereksiz yorum diye çekiliş ismi Yayrambay yapmış Berkay ben o yuzden dedim ona güldümŞu forumdan o kadar üye geldi geçti berkay kadar içi boşunu görmedim.Kafadan cekiliş yapıp mı atmış şuraya hadi devamlı üyeler anlar yeni üye nasıl anlayacak bu durumu
Berkay iyi cocuk ta şakanın dozunu benden bile fazla kacırıyo reisŞu forumdan o kadar üye geldi geçti berkay kadar içi boşunu görmedim.Kafadan cekiliş yapıp mı atmış şuraya hadi devamlı üyeler anlar yeni üye nasıl anlayacak bu durumu
Aydınlatsana beni dostBerkay iyi cocuk ta şakanın dozunu benden bile fazla kacırıyo reis
5 kişilik çekilişe 5 kişi yazmış zaten şakaya vurduğu belli oluyordu yeni üyeler de fark ederdi yani.Şu forumdan o kadar üye geldi geçti berkay kadar içi boşunu görmedim.Kafadan cekiliş yapıp mı atmış şuraya hadi devamlı üyeler anlar yeni üye nasıl anlayacak bu durumu
Geçmiş olsun cidden olmıcak maçtan gitmiş leverkusen kendi evinde naısl 1 gol atamazBeni lostumla basbasa birakin acimi yaşamak istiyorum