- 78,965
- 73,001
- 21,113
son şakası olmasın son kez 2 gün attım bunaBerkay iyi cocuk ta şakanın dozunu benden bile fazla kacırıyo reis
son şakası olmasın son kez 2 gün attım bunaBerkay iyi cocuk ta şakanın dozunu benden bile fazla kacırıyo reis
Bu kupon bile yatiyosa forumda durmanin anlamı yok dedi dostOlay ne hiç bişey anlamadım
leverkusen elenmiş bir de aşırı üzücüBu kupon bile yatiyosa forumda durmanin anlamı yok dedi dost
Bu kadar ollayda onumu anlatmış onun içinmi ban yedi yazık olmuşBu kupon bile yatiyosa forumda durmanin anlamı yok dedi dost
Satılık yokmu DostNeyse ben 14 kiralık kuponu mu paylaşayım buralar şenlensin
Her şeye rağmen konuma tesrifinizi görmek bir gururdur başkanım saygılarson şakası olmasın son kez 2 gün attım buna
şakaymış başkan bır kerelıgıne affet buyukluk goster canı sıkılmıs bellı kı konunun nereye gıdeegını hesap edememıs cocukluguna verson şakası olmasın son kez 2 gün attım buna
Kim neden banlaniyosa bi sebebi vardır dostum bosver sen kurallar uy varsa bi 20 atesle de nesemize bakalim😁 şaka şaka umut dostumla sakayi severiz berkayda banlanmayi sefer deşarj oluyorBu kadar ollayda onumu anlatmış onun içinmi ban yedi yazık olmuş
Alicim avrupa fatihiyim diye geziyosun 3 maç verdin 1 i yatti biz 6 oynadik 1 i yatti fatih kim tartismayalim istersenşakaymış başkan bır kerelıgıne affet buyukluk goster canı sıkılmıs bellı kı konunun nereye gıdeegını hesap edememıs cocukluguna ver
her turlu kapısırızAlicim avrupa fatihiyim diye geziyosun 3 maç verdin 1 i yatti biz 6 oynadik 1 i yatti fatih kim tartismayalim istersen
Bugün zaten biz haric herkes kazandi para yok dostum 500'luk oynasak kazanirdik 21.00 maclari geldi 23u oynamazdim bile hadi diyoruz 1 maç banko ekleyelim 1 1 derken 1i patliyo sonundaavrupa tahmınlerım bugun genelı geldı