- 38,702
- 20,190
- 113
Ss almışsın seni gidi seni 🤣🤣penaltı lazım dost
Ss almışsın seni gidi seni 🤣🤣penaltı lazım dost
Kovilya kim cahalİy kovilya 2 1 alır
Tebrikler dostböyle maclarda 40tan sonra gol olur ben 40ı bekler oynardım da bılmedıgınız konulara yorum yapıyonuz sonra
42 de ev atacak 2-1 olacakböyle maclarda 40tan sonra gol olur ben 40ı bekler oynardım da bılmedıgınız konulara yorum yapıyonuz sonra
Ozaman won çekelim şimdidenböyle maclarda 40tan sonra gol olur ben 40ı bekler oynardım da bılmedıgınız konulara yorum yapıyonuz sonra
Bir hafta sonu kombini kaç para dost@Marley15 dostum geldi hafta sonu kombini parası ateslicek heralde
Aleykum selam dost 100 ün bi değeri kalmadı siteye atınca kendi kendini harcıyo sen ayarlarsın hafta sonu kombini miktarınıBir hafta sonu kombini kaç para dost
Selamsss
senın mobıl odeme bozuyo dıye verdıgın numara paparadan 500 para ıstegı attı kanka haberın olsun saglam pabuc degıl oBir hafta sonu kombini kaç para dost
Selamsss
Bizde senle bir rol acariz aksama 😎Konuyu açanı görünce adamın geçmiş olsun diyesi geliyo dayı
Torino da fena yagmur yagıyo su maca gol yagmuru da yagdır dostböyle maclarda 40tan sonra gol olur ben 40ı bekler oynardım da bılmedıgınız konulara yorum yapıyonuz sonra
Bozumlara başlamışız dost ggsenın mobıl odeme bozuyo dıye verdıgın numara paparadan 500 para ıstegı attı kanka haberın olsun saglam pabuc degıl o
ne var dost insanlık halisenın mobıl odeme bozuyo dıye verdıgın numara paparadan 500 para ıstegı attı kanka haberın olsun saglam pabuc degıl o
Dayı sen bi sus hayatın yalan senin en son 50 atcam dedin 1 ay uğramadınBizde senle bir rol acariz aksama 😎