torino macı var dost 5 dk sonra ılk yarı 2.5 üst biter mac@erhanbey22 ver ordan bi iy kg macı da para kazanalım biraz
torino macı var dost 5 dk sonra ılk yarı 2.5 üst biter mac@erhanbey22 ver ordan bi iy kg macı da para kazanalım biraz
Hayır 2 2Dep basını sallar anca dost iy skoru 2-1
İmkanı yok 2 1 den baska sonuc yok evi basHayır 2 2
valla sen söylemeden o maça aldım ama sen söyledın ya GG olduk lan baska mac mı bulamadın awtorino macı var dost 5 dk sonra ılk yarı 2.5 üst biter mac
Seninki daha cok veriyorsa seninki tutsun kel No problemaDep basını sallar anca dost iy skoru 2-1
dostlarımızın oynadıgı kuponlar gelıyo bızevalla sen söylemeden o maça aldım ama sen söyledın ya GG olduk lan baska mac mı bulamadın aw
30 dk lık maç mı oynadın dostdk 30 a kadar gol olmazsa ılk yarı boyle bıter kaybederız
Emmen maçı var başladı iy 1.5 üst al keyfine bak beni dinle bırak su dolandırıcıyıvalla sen söylemeden o maça aldım ama sen söyledın ya GG olduk lan baska mac mı bulamadın aw
valla taa 15 dk önce aldım sen dedin yandıktorino macı var dost 5 dk sonra ılk yarı 2.5 üst biter mac
helal dost yolum yolun olmusvalla taa 15 dk önce aldım sen dedin yandık
dost real madrid basket var ilk yarı üst al bak keyfinevalla sen söylemeden o maça aldım ama sen söyledın ya GG olduk lan baska mac mı bulamadın aw
bu dolandırıcı söylemeden aldım ama yaktı bizi daha baslamadanEmmen maçı var başladı iy 1.5 üst al keyfine bak beni dinle bırak su dolandırıcıyı
basket den bi süre uzak duruyrumdost real madrid basket var ilk yarı üst al bak keyfine
Pardon dost takımın ismi karıştı go ahead - cambuur iy kg iy 2.5 üstvalla taa 15 dk önce aldım sen dedin yandık
Dk 9 gol olmadan al sonra ağlamaPardon dost takımın ismi karıştı go ahead - cambuur iy kg iy 2.5 üst
bütün para bu mac daDk 9 gol olmadan al sonra ağlama
Kendı kendıne yazısına dost mavi önlüklüler alır seni bakDk 9 gol olmadan al sonra ağlama