- 18,083
- 10,035
- 113
Senin maç geldi tebriklerOraya bir Won yazmanızı rica edeceğim
Senin maç geldi tebriklerOraya bir Won yazmanızı rica edeceğim
Bence vur sen sabahları daha formdasinsino sıyırdı pacayı
cekılıs yaptık sıralama
sıno ben zorzerre cıktı
kasa 445 olcak benım kaybetme ıhtımalıme
karsı zorzerrede oynamadan bıtmesın dıye kasayı burda 2ye bolcez
Sokulen don dikiş tutmaz enişte bölme olursa olursino sıyırdı pacayı
cekılıs yaptık sıralama
sıno ben zorzerre cıktı
Bölmeyin ya gerek yok bence, yattı diye kin tutucak halimiz yok estağfurullah sıra bana gelmesede olur ama ikiye bölünmesin lütfen, vakit kaybısino sıyırdı pacayı
cekılıs yaptık sıralama
sıno ben zorzerre cıktı
Helal dost cok böldün galibaKasa bölünürse paket olur burası
Para kaybı mı önemli vakit kaybı mı sana soruyorum zerre hocaBölmeyin ya gerek yok bence, yattı diye kin tutucak halimiz yok estağfurullah sıra bana gelmesede olur ama ikiye bölünmesin lütfen, vakit kaybı
Vakit kaybı önemli tabiki dost para gelip geçiciPara kaybı mı önemli vakit kaybı mı sana soruyorum zerre hoca
Ocağın tüpü gitti ben tüp almanin derdindeyim ya bir an önce😂Para kaybı mı önemli vakit kaybı mı sana soruyorum zerre hoca
vakit kaybı tabikiPara kaybı mı önemli vakit kaybı mı sana soruyorum zerre hoca
Bu cümleden zamanın önemli olduğunu anlıyoruzOcağın tüpü gitti ben tüp almanin derdindeyim ya bir an önce😂
az peşinden git yakalrsın dost tüp sonuçta nereye gidecekBu arada siz çevrimsiz bonus falan almışmıydınız anapara bonus aynı maça oynanabiliyordu dengebette. İnsallah alıp oynamıssınızdır
Tüpü buraya bagladıysan Ohoooo dostOcağın tüpü gitti ben tüp almanin derdindeyim ya bir an önce😂
Her zaman kasa vurmak gerekiyor o zamanVakit kaybı önemli tabiki dost para gelip geçici