- 47,002
- 51,213
- 113
At sunu geveleme dostumSen bana 50 at ben sana düz 100 atayım dost
At sunu geveleme dostumSen bana 50 at ben sana düz 100 atayım dost
Nerede lan senin fotoAt sunu geveleme dostum
Ben bırçi dostAt sunu geveleme dostum
Dost dikkat et o dolandırıcıBen bırçi dost
Meslektaşım dost severim bide maho dostumuz var it iti ısırmaz dostDost dikkat et o dolandırıcı
En masumunuz benim dost bizim icraat çene de sadeceMeslektaşım dost severim bide maho dostumuz var it iti ısırmaz dost
eupen serıden atsında 25 lıra bastık 30 lıraya bozalım dost
Olum forumda tokatladigin kişi sayısı İzmir'den İstanbul'a yol olur bırak dümeniEn masumunuz benim dost bizim icraat çene de sadece
2 zora girmiş ya valla atarsa bozdureupen serıden atsında 25 lıra bastık 30 lıraya bozalım dost
Tokat işi bırakıldi borçlar ödendiOlum forumda tokatladigin kişi sayısı İzmir'den İstanbul'a yol olur bırak dümeni
zaten oran 5.1 e cıktı oynadıktan sonra kadrolar tırt heralde2 zora girmiş ya valla atarsa bozdur
Benim maasda vercem dediğin para noldu mahocumTokat işi bırakıldi borçlar ödendi
Sana borcum yok dost ajandaya baktımBenim maasda vercem dediğin para noldu mahocum
aynen kadro tırt zaten eupen deplasmanda kötü bu sene hızlıca atarlar umarım ama atsada anaparayı kurtaramazsın gibi geliyorzaten oran 5.1 e cıktı oynadıktan sonra kadrolar tırt heralde
Helal dost birazda camiye gelTokat işi bırakıldi borçlar ödendi
Cumadan cumaya dostHelal dost birazda camiye gel
Sie model seni ajandaya iyi bak en üstte ben varımSana borcum yok dost ajandaya baktım
Yoksun dostSie model seni ajandaya iyi bak en üstte ben varım