olan 25e olsun enıste atar bı 250 utandırır bızı kıpkırmızı oluruzaynen kadro tırt zaten eupen deplasmanda kötü bu sene hızlıca atarlar umarım ama atsada anaparayı kurtaramazsın gibi geliyor
olan 25e olsun enıste atar bı 250 utandırır bızı kıpkırmızı oluruzaynen kadro tırt zaten eupen deplasmanda kötü bu sene hızlıca atarlar umarım ama atsada anaparayı kurtaramazsın gibi geliyor
Hayatın yalan dolan sahtekarlık awCumadan cumaya dost
Yarım yapalak iş yapma öbürtarafda diger günleri hesaplarlarsa cuma bosa gider mahoCumadan cumaya dost
Sende 5 vakit galiba dost Allah ibadetini kabul etsinYarım yapalak iş yapma öbürtarafda diger günleri hesaplarlarsa cuma bosa gider maho
enişte bu belli olmaz sağı solu bakarsın 500 atarolan 25e olsun enıste atar bı 250 utandırır bızı kıpkırmızı oluruz
Hangi enişte bu bizde yanasalımenişte bu belli olmaz sağı solu bakarsın 500 atar
Bana niye kızgın emoji atiyon senin mesleğin o bizde mesleğini icra edene saygı duyuyoz mahocumSende 5 vakit galiba dost Allah ibadetini kabul etsin
estağfurullah en son biri duygularımla oynadı diye mahkemeye verdi beni yol yapma şimdiTako konunda duygularımla oynamıssın 😂😂
Sukur dost %50 ile gidiyoruzSende 5 vakit galiba dost Allah ibadetini kabul etsin
Cumadan cumaya namaza gidiyorum diyorum inanmıyorsunBana niye kızgın emoji atiyon senin mesleğin o bizde mesleğini icra edene saygı duyuyoz mahocum
aykut enişteHangi enişte bu bizde yanasalım
Mahocum ona inaniyom ben sahtekârlik kısmına mesleğini güzel icra ediyon diyom yazdığımı iyi oku birilerini tokatlamamisin bu saate kadar kafana vurmuş elin ayağın sakramaya başlamışCumadan cumaya namaza gidiyorum diyorum inanmıyorsun
nerede geldi la 1 0 halabilbao geldi sahtekar eupen atamadı sasardık zaten
flashscore gol pozısyonu yaktı offside olmusturnerede geldi la 1 0 hala
Erhan bırak sinemayı da şırdan yedin mi hiç tadı nasıl hiç yemedim aw merak ediyom kıyak mıflashscore gol pozısyonu yaktı offside olmustur