Erzurumda 6 mactir kaybetmiyor ama 🤔Dostum bu Hatay bu Erzurumu delik deşik eder param olursa 100 hataya 100 Hatay -1.5 handikap alacağım
Hatay fener maçını izledim kesinlikle Hatay alır maç bide öğlen bu Hatay için avantaj hava soğumadan yener gelir tabi kendi fikrimErzurumda 6 mactir kaybetmiyor ama 🤔
Bende hatayin yenicegini dusunuyorum hucum hatti cok iyi erzurumun karsilik vermesi cok zorHatay fener maçını izledim kesinlikle Hatay alır maç bide öğlen bu Hatay için avantaj hava soğumadan yener gelir tabi kendi fikrim
Aynen bencede kazanırBende hatayin yenicegini dusunuyorum hucum hatti cok iyi erzurumun karsilik vermesi cok zor
Arkadaş haklı Erzurum soğunu yiyen anlar maçta iklim büyük avantajiklim farkı etkiler, iki il arasında 15 derece fark var
Bence erzurum yenilmez ve 2.5 alt cok ideal ama paramiz yok oynamaya 😁24 yıllık Erzurumluyum -30 dereceleri görmüşlüğüm çoktur. Ne kadar eski kışlar olmasa bile -10 derecede benim bile götüm dondu yani hataylıların da erzurumsporun da maça çok ısınacağını zannetmiyorum benden size tavsiye alt oynayın