- 87
- 36
- 18
2-6 saat yazıyor bende beklemedeyimKimlik kaç dakika onaylandı senin
2-6 saat yazıyor bende beklemedeyimKimlik kaç dakika onaylandı senin
Ön yüzü tek atın dediler. Belge onayı beklerken çekim yapılmıyor bekliyorumAğa sen kimliği ön yüzünü tek mi attın ve görünür şekilde mi attın herşeyi bilgi ver ben kimliği ön yüzünü tek attım seri numarasınin üstüne kağıt koydum iptal ettiler yeniden koydum bekliyor
Ben kimlik seri numarssini gizledim 2 kere iptal ettiler 3 uncude direk görünür attım sen nasıl yaptinÖn yüzü tek atın dediler. Belge onayı beklerken çekim yapılmıyor bekliyorum
Ön yüzünü çekip attımBen kimlik seri numarssini gizledim 2 kere iptal ettiler 3 uncude direk görünür attım sen nasıl yaptin
Baya oldu mu bende az önce öyle yapıp attım bekliyorum hala telegram grubunda yazdım ordakiler sağlam site diyor ama belge onayı hala bekliyor sen ne kadar çekim vericeksinÖn yüzünü çekip attım
Bizde kazandık ama belge onayı bekliyoruz hala çekim içinnPaylasim icin tesekkur ederim
Yarım saat felan oldu şansım iyiydi 800 TL çıkmıştım kendime nazar değdirdim. Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor 🙂 450 TL sabitledimBaya oldu mu bende az önce öyle yapıp attım bekliyorum hala telegram grubunda yazdım ordakiler sağlam site diyor ama belge onayı hala bekliyor sen ne kadar çekim vericeksin
Benimde 1500 e kasayı sabitledim 2 kuponumda bekliyor şuan site sence sağlam mı öder mi paramiziYarım saat felan oldu şansım iyiydi 800 TL çıkmıştım kendime nazar değdirdim. Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor 🙂 450 TL sabitledim
OnaylandiYarım saat felan oldu şansım iyiydi 800 TL çıkmıştım kendime nazar değdirdim. Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor 🙂 450 TL sabitledim
İlk defa duyduğum bir site umarım öderBenimde 1500 e kasayı sabitledim 2 kuponumda bekliyor şuan site sence sağlam mı öder mi paramizi
Onaylandı ama para çekme yerinde halen aynı yazı varOnaylandi
Benimde zirrat bankasından çekim yapicam ama onunla çalışmıyorlar mis digerleride blokeli para öyle kaldi yardımcı olana 200 aticam sozOnaylandı ama para çekme yerinde halen aynı yazı var
Bana arıza çıkarmaya başladılarBenimde zirrat bankasından çekim yapicam ama onunla çalışmıyorlar mis digerleride blokeli para öyle kaldi yardımcı olana 200 aticam soz
NasılBana arıza çıkarmaya başladılar
Cevap vericekmisinBana arıza çıkarmaya başladılar
Verdikleri bonusun tarihi eski tarih olarak görünüyor. Daha önce almışsınız vs. Durumu izah ettim şöyle böyle zor ikna ettim. Sanki bonus tarihini ben belirliyorum. Gitti üstüne birde tekrar bonus ekledi
Kazancını sildiler mi bana id numaranı atsa sana ordan 100 TL atayım bakayım gelecekmi gelirse ben paramı öyle çekeyim benVerdikleri bonusun tarihi eski tarih olarak görünüyor. Daha önce almışsınız vs. Durumu izah ettim şöyle böyle zor ikna ettim. Sanki bonus tarihini ben belirliyorum. Gitti üstüne birde tekrar bonus ekledi