- 87
- 36
- 18
Yok silmediler selfie istediler onayda bekliyorKazancını sildiler mi bana id numaranı atsa sana ordan 100 TL atayım bakayım gelecekmi gelirse ben paramı öyle çekeyim ben
Yok silmediler selfie istediler onayda bekliyorKazancını sildiler mi bana id numaranı atsa sana ordan 100 TL atayım bakayım gelecekmi gelirse ben paramı öyle çekeyim ben
@hajdarevo aynen tehlike valla kankaolum ne cesaret 300 500 icin kimlik atiyonuz la benim showbette 200 tl param kaldi cekmiyorumsirf kimlik selfi ot bok istiyo diye
Senin selfide ne guzel olur knka 😂😘Yok silmediler selfie istediler onayda bekliyor
güncel adres ne?
Benimde sadece zirrat hesabım var onlarda çalışmıyormus zirrat bankası ile kaldı 1000 bin TL param sen neyle çekim verdin900 tl cekim verdim gelirse veya aksi durumda burada paylasacagim
GarantiBenimde sadece zirrat hesabım var onlarda çalışmıyormus zirrat bankası ile kaldı 1000 bin TL param sen neyle çekim verdin
tebriklerBenim odeme geldi herkese bol sans
Bu kimlik mevzusuna hayatım yarın S…yor , yarın süpriz bir şekilde bir cezayla veya mahkeme ne bilmiyorum ama sağlam bir tramva ile karşı karşıyayım , umarım ayvayı yemem bu konulardan anlayan varsa dm atabılırmı yarın ifade vereceğim savcılıga nasıl kendımı savuncam yada ifade verdikten sonra benı içeri atma şansları varmı , yada 4 gün sonra askere gidecegim nelerle karşı karşıyayım,,,, cok saglam bku yedim yaniolum ne cesaret 300 500 icin kimlik atiyonuz la benim showbette 200 tl param kaldi cekmiyorumsirf kimlik selfi ot bok istiyo diye
Nasıl ne kimliği adBu kimlik mevzusuna hayatım yarın S…yor , yarın süpriz bir şekilde bir cezayla veya mahkeme ne bilmiyorum ama sağlam bir tramva ile karşı karşıyayım , umarım ayvayı yemem bu konulardan anlayan varsa dm atabılırmı yarın ifade vereceğim savcılıga nasıl kendımı savuncam yada ifade verdikten sonra benı içeri atma şansları varmı , yada 4 gün sonra askere gidecegim nelerle karşı karşıyayım,,,, cok saglam bku yedim yani
Kimligimi kopyalayıp dolandırıcılık yapılmış ve mahkemem varmış… mersindeNasıl ne kimliği ad