- 4,829
- 4,013
- 113
Eşyayı sonra geri alırsın durumu düzeltince.Hatta en iyisini alırsın.Kış geliyor zaten buzdolabına ihtiyaç yok şuan.Reis bu illet yüzünden bu durumdayım zaten çıkış yolu olarak.gormsk hele ki böyle dardayken imkansiz
Eşyayı sonra geri alırsın durumu düzeltince.Hatta en iyisini alırsın.Kış geliyor zaten buzdolabına ihtiyaç yok şuan.Reis bu illet yüzünden bu durumdayım zaten çıkış yolu olarak.gormsk hele ki böyle dardayken imkansiz
oğlum adam diyor kumardan batırdım para lazım diye sen diyorsun eşyaları kumara bas :/Evde eşya varsa sat yükle siteye spin satın al belki kazanırsın.Spotçular gelip götürüyor eşya paranı nakit veriyor.
İntihar et kurtul bence hayat boş yaşayıp ta nolcakkiSanırım yolun sonuna geldik
Kardes daha gecen ay 16bin tl ye 40bin tl odedim , odedigim gun odeyemeseydim 60bin olcakti senet , tefeci isleri düşündüğün gibi isler degil. Zaten duzenli isin yada ustune mal varligin yada memur kefilin yoksa vermezlerDost bi şekilde maaşı oraya baglicam odicem yapacak bir şey yok tek çare o onda ds tanıdık yok estten dosstan istedim onlar da oralı değil
Kısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz AnlatayımArkadaşlar berbat bi durumdayım şu an için kira içeriye borc var 16k cepte 0 kredi kartı 0 kredi alamıyorum cuma günü ödeme yapmazsam evden atilicam ev sahibi kesin konuştu haklı da bi çıkar yol düşünüyorum bulamıyorum 4 günüm var tefeci falan tanıdık olsa direkt düşünmeden aliczm son çare bi çıkar yol aklına gelen var mı tefeci olur senetle paraya donusturulebilecek bi şey satan olur
YazdimKısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz Anlatayım
Beyefendi öyle özel falan hayırdır.Arkadaş yabancımız değil.Ne anlatacaksan burda anlat.Kısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz Anlatayım
Sanada anlatayım kankiBeyefendi öyle özel falan hayırdır.Arkadaş yabancımız değil.Ne anlatacaksan burda anlat.
O tarz şeyler yasak burada.
Banada dostSanada anlatayım kanki
Numaramı herkese vermiyorum.Burdan yaz da bilsin millet dost.Sanada anlatayım kanki
İnşallah da çok sanmıyorumAllah yardımcın olsun umarım
Kredi karti şart mi reis, banka kartı olmuyormuKankiler hepsi burada uygulaması var . Hesap doğrulama yapıp kredi kartından 1 tl yüklediğinde 5.750 limit veriyor Yüzde 50 bozan arkadaşlar var
biraz daha açarmısın.detaylı anlatabılırsen eğer hemen yapsın herkes.deniyelim oluyormu.Kankiler hepsi burada uygulaması var . Hesap doğrulama yapıp kredi kartından 1 tl yüklediğinde 5.750 limit veriyor Yüzde 50 bozan arkadaşlar var