- 4,829
- 4,013
- 113
bencede telefoncular çakal.vermezler 4k falan.bu işlere girmemek lazım.Cok zor maks verecekleri bu telefona 3k
geri o parayı nasılsa alacaklar.kumarda kaybedersen bide zort.
bencede telefoncular çakal.vermezler 4k falan.bu işlere girmemek lazım.Cok zor maks verecekleri bu telefona 3k
Verirler hocam rahat olbencede telefoncular çakal.vermezler 4k falan.bu işlere girmemek lazım.
3Kdan fazla alirsin dost hayirdir yani piyasası 6K yuzde 50ye dusuyo 2. Elmi satiyosun sanki. Yani illa yap demiyorum tabi oyle konusuyoruz sadecebencede telefoncular çakal.vermezler 4k falan.bu işlere girmemek lazım.
hakkımızda hayırlısı olsun.milyarlar gitti de düştüğümüz durumlara bak.3Kdan fazla alirsin dost hayirdir yani piyasası 6K yuzde 50ye dusuyo 2. Elmi satiyosun sanki. Yani illa yap demiyorum tabi oyle konusuyoruz sadece
91.günde bankayı aradığın ve banka tarafından uygun bulunduğu taktirde banka kredi veya kredi kartı borcunun ödenmesiyle ilgili 1 haftalık ek süre ve yapılandırma imkanı tanıyor. Burada dikkat çeken nokta borcunu artık banka hesabından takip edemiyorsun ve idari takip sürecin başlıyor, ilk taksitleri 1 hafta içinde kesin ödeme şartı ile birlikte diğer taksitlerde bankaya bildirmen koşuluyla belirli bir süre esneklik sağlıyor bankalar. Bunun yanında bankadan başka kullandığın ürün varsa ondan da faydalanamadığın gibi başka bankalardan da kredi/avans hesap veya kredi kartı kullanma imkanın olmuyor.Bankalar
Son cümlenle beni güldürdün dost allahta seni güldürsün umarım 2.7k 270 k olarak cekersin😀😀market alışverişinde ve giyimde falan peşinat istemiyor heralde denemedim ama.onları da internetten almayı sevmiyorum.
2700 liraya biriyle anlaştım.Yarın yapacağız çarşamba veya perşembe atacak parayı hesabıma.
6500 liraylık telefon alıyormus.peşinatı o karşılıyor.kargosu gelıncede benım 2,7k yı atacak hesabıma.
giyim şeylerine baktım mesela pantolon gömlek falan beğenmedim ben her marka giyinmiyorum.
market desen zaten heryer market.internetten alacak halim yok o tarz şeyleri.
bize para lazım para.siteye yükleme yapacak para lazım.kumar oynuyacak para lazım.
Sakın bozumcuya gitme, kuruş alamazsın aman hahakkımızda hayırlısı olsun.milyarlar gitti de düştüğümüz durumlara bak.
1k bulursam keyiflik alırım belki içindeki 5k yı döndermek için.
yok ya sildim numarayı atmazlar para falan onlar gidiyoken ben dönüyordumSakın bozumcuya gitme, kuruş alamazsın aman ha
Mantıklı iş, pesinat koycam üstüne sipariş vericem bende, bozumcudan iyidir aewqbu telefonu 1000 tl peşinat bulup alsam arkadaşlar. 2.ci el telefonculara kaça satarım geri
bana 1000 tl peşinatla birlikte ve 5000 tl hazır limit ile birlikte 6395 tl ye geliyor
546 tl de işlem ücreti yazıyyor. toplamda 6395 tl ye gelıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 416707
Sen naptn kral siparis verdinmi biseyBencede bu sekil yap hem 2.7Kdan fazla eline gececegi kesin en kotusu 3750 4K verilir piyasasi 6K kapali kutu telefon. Hemde dolandirilma riskinden kurtulmus olursun
Yok dost dun denedim biseyler kart uygun degil diyor bakiye paparada vardi black karti eklemisdim sanirim ondan baska kart istiyor. Simdilik ole duruyo tekli baza yatak gelirse 5Kya verirlerse onu alabilirim ona ihtiyac var cocuk icinSen naptn kral siparis verdinmi bisey
Reis herhalde kredi puanimiz düşük diye pesinat istiyor, ama siparis vericem bitane telefonYok dost dun denedim biseyler kart uygun degil diyor bakiye paparada vardi black karti eklemisdim sanirim ondan baska kart istiyor. Simdilik ole duruyo tekli baza yatak gelirse 5Kya verirlerse onu alabilirim ona ihtiyac var cocuk icin
1 taksit kadarini istiyor galiba ustte brendford oyle diyorduReis herhalde kredi puanimiz düşük diye pesinat istiyor, ama siparis vericem bitane telefon
Aynen yine iyi , fazla faizde gelmiyor patlatırım bi cihaz1 taksit kadarini istiyor galiba ustte brendford oyle diyordu
Hayirli olsun simdiden 😀Aynen yine iyi , fazla faizde gelmiyor patlatırım bi cihaz
Sağol dost, 😁Hayirli olsun simdiden 😀