- 455
- 339
- 63
Altın alınmıyor verilen bakiye ile .evet kendisi alipta bozabilirÖyle yapacağına kendisi TLF alır kendisi daha yüksek fiyatta TeleFonculara verebilir yada oradan altı alabilir sonra dovizciye satabilir gerek yok bozuma
Altın alınmıyor verilen bakiye ile .evet kendisi alipta bozabilirÖyle yapacağına kendisi TLF alır kendisi daha yüksek fiyatta TeleFonculara verebilir yada oradan altı alabilir sonra dovizciye satabilir gerek yok bozuma
1 gün sonra telefonu teslim alıyor hesabına atıyor parayıAninda mi ödeme
Finansbank çok iyi banka 700 puana 40 bin vermişti sağolsun 😁ciddimisin be. şansım dönüyormu ne. bugün güzel haberler geliyor peşpeşe.
İyi vermişler sana bana vermedilerBak dostum bana verdi .skorun 1100 lerde hiç bir banka vermedi Hepsiburada üzerinden verdiler.
Ekli dosyayı görüntüle 416562
Allah dusurmesin kimseyi ama bu forumdaysak ve bu illetinden icindeysek her kesin düşme şansı varOlm ne insanlarsiniz adam burda derdini sıkıntısını anlatmış birileri dalgasina birşeyler yazmış. Kimin başına ne gelecegini kimse bilmez bugün guldugunuz hale yarin sizde dusebilirsiniz
Kannka bir formül varAllah dusurmesin kimseyi ama bu forumdaysak ve bu illetinden icindeysek her kesin düşme şansı var
NedirKannka bir formül var
Yarın sakin kafayla adamı ara durumunu anlat sana ekstradan 1 hafta Felan daha süre versin o zamana kadar bulursun belkiAllah dusurmesin kimseyi ama bu forumdaysak ve bu illetinden icindeysek her kesin düşme şansı var
Forumda olsun olmasin herkesin başına kötü şeyler gelebilir. Onemli olan varsa bir yardımı dokunmali yada susmaliAllah dusurmesin kimseyi ama bu forumdaysak ve bu illetinden icindeysek her kesin düşme şansı var
Yıllardır vermiyordu da düzelmiştir o yüzden vermiştir sana şuan banka puan olarak 1200 in altında kredi vermiyor 1000 puan ve 1200 arası maaş durumuna göre maksimum 20 bin veriyor oda icra takip yoksa bankadan bankaya değişiyor 1200 üstü tüm bankalar veriyor geneldeDost kredi içinde başvur..bana bankalar yıllardır vermiyordu Hepsiburada üzerinden başvurdum Finansbank 30bin verdi işlemleri halledip 10 dk dk cekmistim
Telefon numaran faturalısa hangi hat kullanıyorsan kaç puanın varsa telefon al sat
Geçmiş olsun kardeş ama kendini bu hale düşüren sensin hata sendeAllah dusurmesin kimseyi ama bu forumdaysak ve bu illetinden icindeysek her kesin düşme şansı var
Aynen reisGeçmiş olsun kardeş ama kendini bu hale düşüren sensin hata sende
Önce kiranı ve giderlerini odicen sonra zevk yoksa herkes bu kaderi yaşar
Forumdaki insanlardan birşey bekleme kardeş çoğu menfaatçi tokatçı arada birkaç tane dürüst adam var onlarda kendilerini biliyorForumda olsun olmasin herkesin başına kötü şeyler gelebilir. Onemli olan varsa bir yardımı dokunmali yada susmali
Haklısın maalesefGeçmiş olsun kardeş ama kendini bu hale düşüren sensin hata sende
Önce kiranı ve giderlerini odicen sonra zevk yoksa herkes bu kaderi yaşar
Bazı insanlar ev kira parasını kumara veriyor risk benceForumdaki insanlardan birşey bekleme kardeş çoğu menfaatçi tokatçı arada birkaç tane dürüst adam var onlarda kendilerini biliyor
Sanatavsiyem ailen varsa ailene anlat açık açık yoksada akraba dost gerisi çözüm olmaz çıkmaz sokak olurHaklısın maalesef
Risk değil bildiğin uçurum para lazım iken asla para yapamazsin temelli batarsın paran varsa para parayi çeker zor günde milyonda bir tutar şansBazı insanlar ev kira parasını kumara veriyor risk bence