- 38
- 5
- 8
Kanka sen yat sabah kalk 😂😂😂Saat 2de ancak sira gelir bana 1350 dakika 1660 sira
Kanka sen yat sabah kalk 😂😂😂Saat 2de ancak sira gelir bana 1350 dakika 1660 sira
1. Ama baglanmiyo 3 saat olduKanka sen yat sabah kalk 😂😂😂
Aynen oyleBeyler 500 yapıp 200 talep mi? Doğru mu okudum cevap verin la
Vermedi yoğunluktan dolayı güncelleme varmış
Bu site hikaye yav ödeme filan yapmaz bunlar belki de 20 lirayı 500 eden 3 kişi varsa üç kişiden biriyim bakiyem 590 TL çekim veremiyorum hesabınıza tanımlı bonus var çekim veremezsiniz diye uyarı çıkıyor canlı desteğe bağlanıyorum devamli reddediyor uzak durun bu siteden ödeme filan yapmaz bunlar
Kanka telegram a yaz 2 kere baglandım sıra bana geldi sohbet kapattılar de bana şimdi ekledilerBonus iptal kalmamış bitmiş beklemeyin bosuna
Dolandiri yaw bunlar var ya tam bi o.c birakin boyle sitler insani maf efiyorBu site hikaye yav ödeme filan yapmaz bunlar belki de 20 lirayı 500 eden 3 kişi varsa üç kişiden biriyim bakiyem 590 TL çekim veremiyorum hesabınıza tanımlı bonus var çekim veremezsiniz diye uyarı çıkıyor canlı desteğe bağlanıyorum devamli reddediyor uzak durun bu siteden ödeme filan yapmaz bunlar
Dolandiri yaw bunlar var ya tam bi o.c birakin boyle sitler insani maf efiyor
[/QUOkardeşim kusura bakmayın site ödemeyi yaptı adamların günahına girdik durduk yere