- 22,812
- 20,740
- 113
Selam bol sans dostlar herkese
Koy gtune mayki bak bize dostlarimiz arkamızdan vurdu yıkılmadık ayaktayız bol şansKeyifler durgun aga
Küfür hakaret birsey yazmadim. Yazmam daha da bu kadar ciddiye almana gerek yok. İyi olabilirsin rollde ama illa ben ben dersen diğer arkadaşlar a siz birseyden anlamıyorsunuz anlamına gelir bu. Kumar bu bir yerde şans işi. Biliyorum demek sadece komik geliyor bana. Gecen güzel olsun. İyi forumlarBirader sen mecbur musun cevap vermeye hoşuna gitmiyorsa yorum yapma geç yani
Reisin yüzünde vatan gülüşü 😂En azından ılkten getmedık 😁
Oo madalya takalim basari gelmedi mi zaman kaybi o yuzden hdi ayni sekil devamEn azından ılkten getmedık 😁
Sanada iyi forumlar dost burda benden iyi yüzlerce adam vardır ben sadece şansımı denemek istedimKüfür hakaret birsey yazmadim. Yazmam daha da bu kadar ciddiye almana gerek yok. İyi olabilirsin rollde ama illa ben ben dersen diğer arkadaşlar a siz birseyden anlamıyorsunuz anlamına gelir bu. Kumar bu bir yerde şans işi. Biliyorum demek sadece komik geliyor bana. Gecen güzel olsun. İyi forumlar
Saygılar dost neselisin bugün ;Oo madalya takalim basari gelmedi mi zaman kaybi o yuzden hdi ayni sekil devam
Adamı kuruttuk bugün bakma güldüğüne içi kan ağlıyor aslındaSaygılar dost neselisin bugün ;
Deportivo armenio 3.5 bas arjantin@Abuzerkömürcü Dıcenmı mac bakacam yoksa
TamamDeportivo armenio 3.5 bas arjantin
Yoo tam tersi dost yeminle 5 tane falan kombin 3 lu 4 lu tekten gitti roll yaptik 5 dk da 14 atamadilar skor 62 58 ken falan bide şans yok anlayacagin bunlarin hepsinide 100 liradan yaptik ama devami şansizlik hepSaygılar dost neselisin bugün ;