- 6,212
- 5,392
- 113
La ben sevmiyom boyle isleri. Ayiptir ya neyse atiyorim 2 kisiye
Tmm dost la adminleri niyev etiketliyon iyice karisacak ortalikKasan 1000 TL ya 500 takipçilere ödül 200 rol parası kalan senin dedim uyanıklık nerede dostlar dmde mevcut konu kazancım ne suçum ne 1000 TL komple dağıtılıyor
@Shellac konu kilit
Sıkıntı yok reis atma ben ulaşırım cebimden şansın bol olsun Allah'a emanetLa ben sevmiyom boyle isleri. Ayiptir ya neyse atiyorim 2 kisiye
Konu kilit için başka amaç yok sıkıntı yok reis kendince haklıTmm dost la adminleri niyev etiketliyon iyice karisacak ortalik
Sag ol kardes sen deSıkıntı yok reis atma ben ulaşırım cebimden şansın bol olsun Allah'a emanet
At da bi roll çekelim 😀La ben sevmiyom boyle isleri. Ayiptir ya neyse atiyorim 2 kisiye
Yanlis anladiniz birbirinizi bence sakince orta yol bulunur bneceKonu kilit için başka amaç yok sıkıntı yok reis kendince haklı
Allah askına su arkadas bi rol yapsınAt da bi roll çekelim 😀
Sıkıntı yok reis her görüşe saygımız var zaten 20 kişiden 2 kişi hedefe ulaştı amacım ne olabilir ki faydamız olsun istedim olmadı can sağlığı olsun cümleten bol şanslarRoll sahibi ne derse o olur. Çünkü para ondan çıkıyor. Kayıp olsa kimse kaybını geri iade etmez Çünkü. Tek risk alan roll sahibidir. Herkese iyi forumlar
Aynen yaaaaaaRoll sahibi ne derse o olur. Çünkü para ondan çıkıyor. Kayıp olsa kimse kaybını geri iade etmez Çünkü. Tek risk alan roll sahibidir. Herkese iyi forumlar
Kedicik ona özel roll yaptıracakmişAllah askına su arkadas bi rol yapsın
Yanlış anlaşılacak birşey yok reis sıkıntı yok arkadaşa bol şanslar dedik kötü sözümüz olmadı ki zaten birbirimize o onun fikri benlik sorun yokYanlis anladiniz birbirinizi bence sakince orta yol bulunur bnece
Kedicik kim knk 😀😀Kedicik ona özel roll yaptıracakmiş