- 56,546
- 30,714
- 113
Butra en iyisi dost şüphe yokDemekki neymiş dost
Butra en iyisi dost şüphe yokDemekki neymiş dost
Kardeşim az önce yazdın biraz işim vardı dönemedim hakkını helal et yanlış anlamaDemekki neymiş dost
kelımelerımızı Secelim AbuzerkömürcüEşeğin awna suyu kacirma
Forumda sıkinti var ben ne yapayim sabahki 100 liraya sbaahtan aksama 100k lik kumar cevirdik şans tutmadi o ayri ama daha ne yapalim puhahhahaButra en iyisi dost şüphe yok
Yok dost bas tacisin onu ciddiye alma espiri yapmıştımKardeşim az önce yazdın biraz işim vardı dönemedim hakkını helal et yanlış anlama
20 dakikan kaldı 50 yi bulamadıkForumda sıkinti var ben ne yapayim sabahki 100 liraya sbaahtan aksama 100k lik kumar cevirdik şans tutmadi o ayri ama daha ne yapalim puhahhaha
Olur forumun ağası senikelımelerımızı Secelim Abuzerkömürcü
Afferim Sana Hep boyle Agana Layık ol puahahhaaOlur forumun ağası seni
Sende öyle kardeşim eyvallahYok dost bas tacisin onu ciddiye alma espiri yapmıştım
Devam reis paylaşır şimdi arkadaşDevam edecek mi rolling
Allah'a emanet reis eyvallahHerneyse Ben kaçar sizlere Bolsans Kör üzmeyin
Size bol şanslar sabah iş var seytaniniz bol olsunDevam reis paylaşır şimdi arkadaş
Şom adım dmi resi acil 50 bulup baywin almam lazım cnku belki burdan alırız da yatiririzDevam reis paylaşır şimdi arkadaş
Aynen reis bilgi versen sevinirim ya @Exelans2000Şom adım dmi resi acil 50 bulup baywin almam lazım cnku belki burdan alırız da yatiririz
Son adım.gelecek reis nereyeHaydi dağılalim