- 2,791
- 2,332
- 113
Cümleten bol şanslar reislerHe gece uyuyordum görmedim onu.neyse halde başlayalım bol sans herkese
Cümleten bol şanslar reislerHe gece uyuyordum görmedim onu.neyse halde başlayalım bol sans herkese
Kazandık mi dostO zaman bizde buradayım dost
Senin sponsor bugün sana sponsor olmadimi la köfteci 😁Kazandık mi dost
Tamamdır dost beklemedeyiz o halde yine 🤣 dm ışıkları disko topu olsun inşallah 🤣🤣Reisim dostlar hedefe ulaştıkca takip edenlere yazıyorum musaitlerse
Kazanınca bana yaz dostKazandık mi dost
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 628439
hedef 3 adım
İnşallah dostum yeri geldi parayı koyacak yer bulamadık yeri geldi bir dal sigaraya muhtaç olup aradık Allah'a şükür adamligimizi kaybedip aramadik paylaşmak güzeldirTamamdır dost beklemedeyiz o halde yine 🤣 dm ışıkları disko topu olsun inşallah 🤣🤣
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 628439
hedef 3 adım
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 628439
hedef 3 adım
teşekkürler reis bakiye için de ayrıca teşekkür ederim umarım hedefe ulaşırızBol şanslar
Kesene bereket dostReisim dostlar hedefe ulaştıkca takip edenlere yazıyorum musaitlerse
Bidaha sigarasız kalırsan bana yaz kardeş olduğunda esirgemeyiz ayipsin varsa 3 paket parasida atarız 5 paket parasidaİnşallah dostum yeri geldi parayı koyacak yer bulamadık yeri geldi bir dal sigaraya muhtaç olup aradık Allah'a şükür adamligimizi kaybedip aramadik paylaşmak güzeldir
Sponsorluk anlaşmamız yıl sonuna kadar devam ediyor reis. 🤣Senin sponsor bugün sana sponsor olmadimi la köfteci 😁
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 628439
hedef 3 adım
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 628439
hedef 3 adım
Selamlar dostumBol şanslar
Eyvallah reisim teşekkür ederimBidaha sigarasız kalırsan bana yaz kardeş olduğunda esirgemeyiz ayipsin varsa 3 paket parasida atarız 5 paket parasida
bol sansEkli dosyayı görüntüle 628439
hedef 3 adım