- 75,238
- 27,102
- 113
Ben oyle bılıyomO son per oluyomus sadece reco öyle dedi
Ben oyle bılıyomO son per oluyomus sadece reco öyle dedi
E o zaman bu adamlar nasıl 4 atış kullandı ben onu anlamadimO son per oluyomus sadece reco öyle dedi
Aynen oyle kupon hinci wonculardan cikmasinNeyse won yazmakla da kupon gitmez yapacak bisey yok cokta şey yapmayalim
Adam şuan cildiriyordur 🤐Filipinler den uzak durmaliymisiz demek ki sağlık olsun @JanValjaN
Yanlis biliyon bro 🤣Ben oyle bılıyom
Adam yazdinya 3atis vermiş rakip erken içeri girince +1 vermiş hepsini sokdu adamE o zaman bu adamlar nasıl 4 atış kullandı ben onu anlamadim
Her permı oluyomusYanlis biliyon bro 🤣
4de 4 atiyo bide. Üst versek 4de 0 atar kasmerlerAdam yazdinya 3atis vermiş rakip erken içeri girince +1 vermiş hepsini sokdu adam
Orda idam var dostum assınlar hepsiniulan var ya bunlar hep amerikanın oyunu
Her per gecerli de burada 4atis vermedi. 3 verdi 1taane de extra verdi.oyuncu değiştiriyorlardi hakem izin vermeden iceri girdi ona verdi 1taneHer permı oluyomus
Saka gbı olayHer per gecerli de burada 4atis vermedi. 3 verdi 1taane de extra verdi.oyuncu değiştiriyorlardi hakem izin vermeden iceri girdi ona verdi 1tane
Valla oyleSaka gbı olay
Yok sırada ben varım daha gelmedi para gelsin atıp basliycamKapatıyor muyuz kepenki? @Exelans2000
Sessizlik olunca dedim konu kapanacak herhalde 🤣 senden sonra benim dm yanacak herhaldeYok sırada ben varım daha gelmedi para gelsin atıp basliycam
Bilmiyorum konu kalabalık piyango kime vurar kimbilir 😁Sessizlik olunca dedim konu kapanacak herhalde 🤣 senden sonra benim dm yanacak herhalde
Beklemedeyiz valla 🤣Bilmiyorum konu kalabalık piyango kime vurar kimbilir 😁
Para geldi atıp basliycam