Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ezenginer / Gece Kombinesi

Kupon Miktarı
20
Kupon Oranı
17.89

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
Bakma kardes sen millete 300 tl para alt tarafi takil kafana gore
Ya ani sen biliyon dün bana çıktı çekiliş almadım rol yapalım diye 500 göödğm bugün 370 aldım ona ragmrn dedik kupon yapalım gelirse rol adam tutmuş ölme eşşepim ölme gelme arkadaşım bakma

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Ya ani sen biliyon dün bana çıktı çekiliş almadım rol yapalım diye 500 göödğm bugün 370 aldım ona ragmrn dedik kupon yapalım gelirse rol adam tutmuş ölme eşşepim ölme gelme arkadaşım bakma
Ben talip değilim zaten ödüle :D kendi fikrim bu, katilmayacagim. Saygi duymak zorundasin goruslerime :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Bosver cevap bile verme isine gelmeyen konusur konusur gider herkese laf yetistirsek her saat tartisma cikar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Yeter bugunluk avukatligin ve arkadas canlısı oluşun hadi uyuyabilirsin artik saat de gec oldu
Ihtiyac var heralde yine berkay he ? Yokken herkese yazalim sirinlikler yapalim darlayalim akil verelim yazilalim her konuya dahil olalim varken kimseye selam bile vermeyelim gecen konu acmistin psikolog iyi gelmedi galiba tedavini bende arama iyice bozarim seni ilerle