Canlı basket oynuyorum iyi olduğumu düşünüyorum. Herkes kendine göredir zaten bi şey diyememPeki neden seni seçmeli insanlar? Seni özel kılan rolling skillerinden bahsetsene biraz
Kaedeş takip zoeunlu değil işine bak bende böyle iyimisin arkadaşım bakma takip etmePeki neden seni seçmeli insanlar? Seni özel kılan rolling skillerinden bahsetsene biraz
Ya ani sen biliyon dün bana çıktı çekiliş almadım rol yapalım diye 500 göödğm bugün 370 aldım ona ragmrn dedik kupon yapalım gelirse rol adam tutmuş ölme eşşepim ölme gelme arkadaşım bakmaBakma kardes sen millete 300 tl para alt tarafi takil kafana gore
Ben talip değilim zaten ödüle kendi fikrim bu, katilmayacagim. Saygi duymak zorundasin goruslerimeYa ani sen biliyon dün bana çıktı çekiliş almadım rol yapalım diye 500 göödğm bugün 370 aldım ona ragmrn dedik kupon yapalım gelirse rol adam tutmuş ölme eşşepim ölme gelme arkadaşım bakma
Bosver cevap bile verme isine gelmeyen konusur konusur gider herkese laf yetistirsek her saat tartisma cikarYa ani sen biliyon dün bana çıktı çekiliş almadım rol yapalım diye 500 göödğm bugün 370 aldım ona ragmrn dedik kupon yapalım gelirse rol adam tutmuş ölme eşşepim ölme gelme arkadaşım bakma
Eyvallah kardeşim bende sana saygı duyuyorumBen talip değilim zaten ödüle kendi fikrim bu, katilmayacagim. Saygi duymak zorundasin goruslerime
İki kisi konusurken üçüncü olmayı sevmem genelde ama neyseBosver cevap bile verme isine gelmeyen konusur konusur gider herkese laf yetistirsek her saat tartisma cikar
Olum sen bela mısın derdin ne?İki kisi konusurken üçüncü olmayı sevmem genelde ama neyse
Ben 2.kisiyi gormedim oyle bir kisilik gorsem dahil olmazdim muhattap olmazsan sevinirimİki kisi konusurken üçüncü olmayı sevmem genelde ama neyse
Yeter bugunluk avukatligin ve arkadas canlısı oluşun hadi uyuyabilirsin artik saat de gec olduBen 2.kisiyi gormedim oyle bir kisilik gorsem dahil olmazdim muhattap olmazsan sevinirim
Berkay ortamı germe biraderYeter bugunluk avukatligin ve arkadas canlısı oluşun hadi uyuyabilirsin artik saat de gec oldu
Berkay uzatma tamam kardeş eski üyesin takip de ederim seni gerek yok bunlaraYeter bugunluk avukatligin ve arkadas canlısı oluşun hadi uyuyabilirsin artik saat de gec oldu
Ihtiyac var heralde yine berkay he ? Yokken herkese yazalim sirinlikler yapalim darlayalim akil verelim yazilalim her konuya dahil olalim varken kimseye selam bile vermeyelim gecen konu acmistin psikolog iyi gelmedi galiba tedavini bende arama iyice bozarim seni ilerleYeter bugunluk avukatligin ve arkadas canlısı oluşun hadi uyuyabilirsin artik saat de gec oldu
Eyvallah kral@ezenginer Tebrikler dost